Odala se piću

Brat strahuje za popularnu pjevačicu: Bojim se da bi mogla završiti kao Whitney Houston!

Mariah Carey
Foto: Jackson Lee/Press Association/PIXSELL
1/5
03.06.2015.
u 21:14

Morgan Carey zabrinut je za svoju sestru Mariah koja bijeg od problema traži u alkoholu.

Morgan Carey, brat pjevačice Mariah Carey, boji se budućnosti svoje slavne sestre za koju smatra da ima ozbiljnih problema s alkoholom. U intervjuu za The National ENQUIRER Morgan je priznao da strahuje zbog njene ovisnosti.

-Nema podršku sustava i nije psihički stabilna. Bojim se da će umrijet kao Whitney Houston- kazao je Morgan.

Tvrdi da je Mariah, s kojom nije u kontaktu posljednje dvije godine, pila i za vrijeme trudnoće. -Ne mogu reći da sam ju ikad vidio trijeznu i to je zastrašujuće- kazao je brat slavne pjevačice. 

Mariah alkohol gotovo svakodnevno miješa s tabletama za smirenje, a njeni problemi traju od 2001. godine kada je doživjela emocionalni i psihički slom.

Morgan se u intervjuu dotakao i Nicka Cannona, sestrinog bivšeg supruga. Za njega tvrdi da je s Mariah bio isključivo zbog novaca i da za nju nikada nije mario. 

>>Glazbena diva retuširala se do neprepoznatljivosti, obožavatelji bijesni!

>>Nick Cannon predao papire za razvod od Mariah Carey, par se već dogovorio o podjeli imovine

Komentara 4

Avatar highlander.celsius
highlander.celsius
21:30 03.06.2015.

Nek se zaposlli kao taxista u NY-u da se spusti malo.

SA
samoborka
22:12 03.06.2015.

ah sunce im ljubim...ne znaju kamo bi od silnog novca i raskalasenog zivota pa se ubijaju u drogi i alkoholu...A mi bi ih kao trebali zaliti...

DU
Deleted user
21:20 04.06.2015.

u komunu snjom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije