Zabavna svadba

Na vjenčanju Ryana Reynoldsa i Blake Lively posluživale se kokice

ryan reynolds
13.09.2012.
u 17:59

– Blake i Ryan su htjeli da se njihovi gosti osjećaju kao da su doma. Stvorili su šarmantan ugođaj prošlih vremena. Bilo je to jedno jako elegantno vjenčanje – rekla je Tara Guerard.

Iako se javnost iznenadila kada se doznalo da su se u nedjelju nakon godinu dana veze vjenčali Ryan Reynolds i Blake Lively, oni su svoj dan dugo planirali. Organizatorica vjenčanja Tara Guerard otkrila je da se obred odvio pred njihovih 60-ak najbližih prijatelja.

– Blake i Ryan htjeli su da se njihovi gosti osjećaju kao da su doma. Stvorili su šarmantan ugođaj prošlih vremena. Bilo je to jedno jako elegantno vjenčanje – rekla je Tara.

Izvor je otkrio da je zabava bila u stilu karnevala te da su se posluživale kokice u kartonskim posudicama na kojima su bili inicijali glumačkog para.

– Oni su zabavan par koji je htio da tako počne i njihov bračni život – kazao je izvor.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije