"Ja to mogu"

Nakon što je završila u bolnici stigla još jedna tužna vijest: Lana neće nastupiti u zadnjoj emisiji!

lana jurčević
Foto: Facebook
1/4
13.01.2016.
u 14:09

–Teško mi je, boli me. Tako sam silno željela tu točku na trapezu – izjavila je pjevačica nakon što je saznala da zbog ozljede neće izvesti svoju točku u završnoj emisiji

Pjevačica Lana Jurčević (31) jučer se fanovima na svojim društvenim mrežama požalila na snažne bolove. Zbog njih je naposljetku završila u bolnici, a pregledom je ustanovljeno da ozljeda preponskog mišića, koju je zaradila uvježbavajući točku za subotnju emisiju ''Ja to mogu'',  nije tako bezazlena kako se činila na prvi pogled.

Lani je pripisano mirovanje u trajanju od 4-6 tjedana, a zbog ozljede pjevačica neće nastupiti u posljednjoj emisiji HRT-ova showa u kojoj je trebala izvesti akrobacije na trapezu zajedno s Anom Majhenić.

– Teško mi je, boli me. Tako sam silno željela tu točku na trapezu – izjavila je pjevačica nakon što je saznala da neće moći izvesti svoju točku u završnoj emisiji.

Ipak, Lana se nada će joj liječnici dopustiti da u subotu bude studiju kako bi svojim kolegama iz showa pružila podršku.

>>  Lane Jurčević i Davor Bilman oduševili plesom na svili i odnijeli pobjedu

Komentara 8

OB
ObrenM
19:30 13.01.2016.

Molim vas da objavite kako je Lana spavala i dali je imala urednu stolicu.

DU
Deleted user
17:53 13.01.2016.

Ma jadnica jadna !!!

FI
fiberglas
13:25 13.01.2016.

Neka se lome, kad su neozbiljni. Taj šou je bezveze...možda interesantan za auditorij, ali kako žaliti učesnike koji ne vide rizik u koji svjesno ulaze...rizik tjelesnih ozljeda, pa i onih teških, je prevelik. Ali ima jedan šou koji diže živcee svakom normalnom Hrvatu ( onom koji ne dopušta vrijeđanje nacionalnog ponosa ) ,a to je bljuvotina ´´Bezveze´´ koju vodi ona ´´ćera´´ jugopodoficirčine iz Karlovca...Onoliko gnoja još nije viđeno, a kako i zašto ´´gosti´´ pristaju učestvovati u tako obojenom prikazu na državnoj televiziji za koju svaki mjesec izdvajamo toliki silan novac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije