ljepota u xl veličini

Punašne ljepotice koje ruše modne zakone i pravila

candice huffine
Foto: Steven Meisel za Pirelli
1/2
01.12.2014.
u 12:29


Crystal Renn i Carré Otis pobijedile su anoreksiju i postale plus-size modeli

U kultnom Pirellijevu kalendaru prvi put pojavila se debeljuca.

Ona je jedan od najtraženijih plus-size modela, 29-godišnja Candice Huffine koja je tako stala uz bok slavnim mršavicama Adriani Limi, Carolyn Murphy i Joan Smalls koje također krase Pirelli za 2015. Candice, lice mjeseca travnja, pojavljuje se kao punokrvna pin-up djevojka utegnuta u korzet i s frizurom u stilu 1960-ih.

Ova raskošna brineta konfekcijskog broja 42 tako je ušla u povijest.

– Kad sam prvi put došla u modnu agenciju ponudili su mi da budem plus-size model i uvrijedila sam se. No kad su mi pokazali sve te ljepotice s oblinama, pristala sam – kaže Candice i otkriva da je svojim izgledom potpuno zadovoljna: – Jedem zdravo, vježbam i održavam istu težinu.

Modne revije ne nosi jer se one ne rade s XL modelima, ali je zato jedan od najtraženijih modela za modne kataloge. Dvaput je bila na naslovnici talijanskog Voguea, jednom u Harper’s Bazaaru, a u editorijalu za CR Fashion Book nosila je samo mrežaste čarape.

– Mrežaste čarape puno bolje stoje ženama s oblinama nego mršavicama – tvrdi urednica Carine Roitfeld, urednica Fashion Booka. Dodaje da su XL modeli sigurniji u vlastiti izgled od onih veličine XXS kojima su nekoć pripadali i neki od danas poznatih plus-size modela poput Crystal Renn koja se čak borila s anoreksijom i o tome napisala knjigu “Hungry”. Nakon što se izliječila, postala je model za veće konfekcijske brojeve. Istu priču ima i model Carré Otis, danas ambasadorica Nacionalne udruge za poremećaje prehrane.

>>Seksi Splićanka osvaja svjetske medije

>>Ljepotica hrvatskih korijena plijenila pažnju na ždrijebu Copa Americe

Ključne riječi

Komentara 3

AM
Axis Mundi
14:25 01.12.2014.

konačno.

SA
samoborka
18:14 01.12.2014.

Bezveze. Ova zena na slici ima koji kg viska, ali stavljati nju u kategoriju debeljuca je idiotizam. Tako da je sve to skupa jos jedna u nizu gluposti i idiotarija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije