Glazbena obitelj

Rihanna u svijet showbiza uvodi i mlađeg brata

rihanna
Foto: Reueters/PIXSELL
1/3
30.12.2014.
u 18:53

Slavna pjevačica blagdane je provela s obitelji na Barbadosu, a rijetke trenutke odmora odlučila je iskoristiti i za pomoć mlađem bratu za kojeg je uvjerena da može ostvariti svjetsku karijeru

Ljepotica s Barbadosa svoju slavu odlučila je iskoristiti kako bi pomogla svom bratu Rorreyju Fentyju, umjetničkog imena Gallest.

Naime, Rihanna se ozbiljno angažirala oko bratove rap karijere. Slavna pjevačica blagdane je provela s obitelji na Barbadosu, a rijetke trenutke odmora odlučila je iskoristiti i za pomoć mlađem bratu za kojeg je uvjerena da može ostvariti svjetsku karijeru.

– Zna da je talentiran, ali on voli tulumariti, a ona želi da postigne nešto i u glazbenim vodama – izjavio je izvor blizak pjevačici i dodao kako su Rihanna i Gallest snimili već nekoliko pjesama. 

Rihanna vjeruje kako će njezina slava pozitivno utjecati na komercijalni uspjeh njezina brata. 

>>Rihanna pokazala kako izgleda Božić na Barbadosu

>>Rihanna i njeno netipično drvce žele svima sve najbolje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije