Top-lista

Robert Pattinson proglašen najseksi muškarcem na svijetu

Robert Pattinson, Taylor Lautner
Foto: Pixsell
1/4
20.08.2010.
u 11:19

Britanke su odlučile - Sumrak saga iznjedrila je najseksi muškarce o kojima najčešće maštaju. Glamour je objavio popis 50 najprivlačnijih muškaraca, a među prvih pet četiri su zvijezde Sumraka te jedan koji je hodao s glumicom iz filma.

Britanke su odlučile – "Sumrak saga" iznjedrila je najseksi muškarce o kojima najčešće maštaju i u čijim bi se posteljama najradije zadržale. Ženski časopis Glamour objavio je popis 50 najprivlačnijih muškaraca, a među prvih pet četiri su zvijezde vampirskog filmskog serijala, a jedan je hodao s glumicom iz filma. Na čelu ljestvice zasjeo je, očekivano, Robert Pattinson. Slijedi ga 18-godišnji kolega Taylor Lautner, a treće je mjesto zauzeo Ian Somerhalder, glumac koji je lani punio medijske stupce zbog veze pa prekida s Ashley Greene iz "Sumrak sage".

Australski glumac Xavier Samuel tek se pojavio u trećem nastavku serijala "Pomrčina" u ulozi Rileyja i to je bilo dovoljno da mu osigura visoko četvrto mjesto poželjnosti. Odmah iza njega slijedi Kellan Lutz, nabildani vampir Emmett Cullen.

Nova generacija hollywoodskih ljepotana zasjenila je starosjedioce ovakvih ljestvica, tek su 47-godišnji Johnny Depp i 40-godišnji Gerard Butler, zahvaljujući nizu lanjskih blockbustera na visokom šestom, odnosno osmom mjestu. Clive Owen smjestio se tek na četrdesetome mjestu, George Clooney na 35., a nakon dva desetljeća visokog stupnja privlačnosti Brad Pitt jedva je došao do 33. mjesta. Zbog Angeline Jolie, smatraju urednici Glamoura.

Iz nogometnog svijeta Britankama je najpoželjniji Cristiano Ronaldo, na 15. mjestu, dok je idol 1990-ih David Beckham na 21. mjestu.

Djevojke su sve više zaluđene serijom "Tračerica" pa su njihovi ljepotani također našli svoje mjesto na ovom popisu - Chace Crawford na 12., Ed Westwick 17. i Penn Badgley tridesetom mjestu.

– Pitanje je je li Robert Pattinson najseksi muškarac ili samo njegov lik iz filma Edward Cullen? – komentirali su zlobnici Glamourov novi broj na kioscima. Skromni glumac zahvalio je obožavateljicama na još jednoj laskavoj, ali njemu beznačajnoj tituli u nizu.

Komentara 4

Avatar kreator63
kreator63
13:23 28.04.2015.

Eh, što i vi žene sve vidite u prosječnim likovima. Glavno da su poznati i da su puni keša.

MI
MINERVA
13:22 20.08.2010.

...glasam za broj 3..definitivno!

MA
marelica
13:38 20.08.2010.

Minerva, imamo isti ukus. Mali je stvarno bombon.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije