Novi dečko

Udana Marija Cvitanović ljubi poduzetnika Joška Ledića

marija cvitanovic
marko lukunić/pixsell
17.08.2010.
u 10:45

Nesvjesni da ih fotograf snima, Marija i Joško izmjenjivali su nježne dodire, osmijehe i poglede, a nakon kave uputili su se zajedno i prema njezinu automobilu.

Kako osmijeh, zaljubljeni pogledi i nježni dodiri govore više od riječi, razloga za sumnju - nema. Marija Cvitanović, otkrio je tjednik Extra, već tri mjeseca voli nogometnog menadžera i poduzetnika Joška Ledića.

Osim u Zagrebu, par je već viđen zajedno u Splitu, Brelima, Makarskoj, pa već i vrapci na grani bruje da se  u Marijinu životu pojavila nova ljubav. I to ona prava. Joško je nježno grli, s lica odmiče pramenove kose, a ona mu se smješka. Tijekom nedavne idile u jednome zagrebačkom kafiću lijepu su ljubavnu priču pokvarili upravo novinari. Naime, Marija je Jošku dala ključeve svog auta, on je sjeo na mjesto vozača, no kad su ugledali fotoreportera, umjesto da uđe u auto, Marija se predomislila i uputila k središtu Zagreba.

Marija je u još uvijek u braku s nogometašem Igorom Cvitanovićom, no glasine da već mjesecima žive odvojeni i te kako odzvanjaju zvjezdanim krugovima. Govori se da je pitanje dana kada će njihov brak i službeno biti okončan.

Kola su krenula nizbrdo kad je jedan tjednik fotografirao Igora da slavi rođendan u društvu jedne studentice. Igor je zbog vrijeđanja i prijetnji uredniku i novinaru završio u Remetincu, a pred zatvorom ga je dočekala upravo Marija. No njihovu braku, pokazalo se, nije bilo spasa. Marija je potom viđena u društvu uspješnih i slobodnih muškaraca. Godinu dana šuškalo se o njezinoj vezi s producentom Romanom Majetićem, a njih dvoje pojavili su se na premijeri filma “Bruno”. Marija je tada s Romanovim sinom Franom Krstom kupovala kokice. Priče da je u vezi s Igorom Štimcem oboje su demantirali.

Komentara 14

SI
signum
12:22 17.08.2010.

da stilistica , koja je to titula,na kom faksu ili školi se izdaje takva diploma ,...........,izgleda to je titula za starije sponzoruše

SI
sikert
12:36 17.08.2010.

signum- stilistica ti je žena koja ima stila za modu, obleku, cipele, za novog tipa upecati koji ne živi od radničke plaće jer Cvitanović ju je razmazio kad je pun ko brod a dobro riba zgledi. Stilistice su, kao što si i sam napisao, starije koke, sponzoruše koje su savladale svu tehniku a oslobodile se srama.

DA
danebi
21:58 17.08.2010.

E, i kaj sad? Za mene su krivi ovi glupani koji takve fufice financiraju. I dok takvih budala na svijetu ima - ko voli, nek izvoli!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije