Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANKETA

PITANJE DANA Tko je najbolje falšao sinoć na Dori?

Zagreb: Prva polufinalna ve?er Dore
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/78
23.02.2024.
u 09:58

Prošla je i prva polufinalna večer Dore, a mnogi su iznenađeni lošim pjevanjem ovogodišnjih kandidata pa sada sa svih strana pljušte optužbe na njihov račun. Glasajte tko je najbolje falšao u prvoj polufinalnoj večeri Dore.

Iza nas je prva polufinalna večer ovogodišnjeg glazbenog natjecanja Dora, a nastupilo je 12 kandidata. Njih osam izborilo je prolazak u veliko nedjeljno finale – Pavel, Vinko, Eugen, Mario Battifiaca feat. Robert Ferlin, Stefany, Saša Lozar, Let 3 i Lana Mandarić. Naravno, gledatelji i korisnici društvenih mreža ne kriju razočarenje u njihove vokalne sposobnosti te je očito kako ih nastupi nikako nisu dojmili, baš kao ni njihovo 'falšanje'.

"Nadam se da će HRT snimku ove večeri uništiti i da ćemo svi kolektivno ovo zaboraviti", oštro su pisali gledatelji.

"Izbor kandidata na Dori je kao izbor dobrih političara u Hrvatskoj", sarkastično je glasio jedan od komentara.

"Nitko večeras ne zaslužuje ući u finale", napisao je pak jedan gledatelj iz inozemstva.

"Ovi kao da se natječu tko će manje tonova pogoditi", samo su neki od komentara zgroženih gledatelja i publike na kvalitetu pjevanja kandidata na glazbenom natjecanju Dora, a pobjednik će nas predstavljati u svibnju na Eurosongu. 

Bilo kako bilo, i domaći i strani gledatelji opisuju kako je ipak najbolji trenutak sinoćnje večeri bio francuski predstavnik na ovogodišnjem Eurosongu – Slimane koji je došao na Doru i u tijeku zbrajanja glasova publike izveo neke od svojih pjesama kako bi zabavio gledatelje na malim ekranima i u studiju. Izveo je pjesme "Des millers de je t'aime" i "La recette".

"Francuz je došao i posramio sve večeras", nastavili su komentirati na društvenoj mreži X. 

 

 

Osim francuskog predstavnika, zvijezda večeri definitivno je bila i pjevačica Severina Vučković koja se na pozornici pojavila s glazbenom grupom Let 3 i zaplesala s velikim divovskim čekićem na njihovu pjesmu "Babaroga". U pozadini je plesala i mahala plišanim ružičastim čekićem.

"Toliko su dobre pjesme da je najbolji dio Severina koja nije ni pjevala", napisao je korisnik X-a.

 

Zagreb: Prva polufinalna ve?er Dore
1/18

VEZANI ČLANCI: 

 

"Draga djeco s Dore, HITNO se javite u vokalni studio 'Gospodin Glas'. Tu sam za vas. P.S. Brava, Stefany, jedina u tonalitetu", glasio je komentar pjevača Jacquesa Houdeka koji nas je predstavljao na Eurosongu 2017. godine. 

 

VIDEO: Let 3 na probi uoči prve polufinalne večeri Dore: 'Ne dolazi u obzir da opet idemo na Eurosong'

 

 

Ključne riječi

Komentara 9

AP
apollo5
10:44 23.02.2024.

Jajan sa Milo moje vas pojede u pjevanju...

Avatar Komunikolog1
Komunikolog1
11:28 23.02.2024.

Zna li se koliko smo platili ovu lakrdiju?

BH
Bhorna
10:43 23.02.2024.

"Dora Mora" by "Nightmare Stage"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije