Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubavna priča

Marija Selak i Nino Raspudić vjenčali su se u tajnosti, a sad su roditelji dvoje djece

Zagreb: Docek izbornih rezultata u stožeru Mosta i partnera
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
1/27
24.04.2024.
u 13:15

Ovaj par svoj privatni život ne voli isticati, ali neke informacije ipak je otkrio

Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić ovih su dana tema koja puni medije, a razlog tome su odnosi unutar Mosta. No, osim što su Marija i Nino bili saborski zastupnici te članovi iste političke stranke, njih dvoje su i bračni partneri. Naime, ovaj par svoj privatni život ne voli isticati, ali neke informacije ipak je otkrio.

Poznato je da su se upoznali u emisiji "Peti dan", nakon koje su zajedno krenuli u politiku, a prije toga oboje su imali uspješne akademske karijere, Marija kao docentica humanističkih znanosti, a Nino kao talijanist.

Zagreb: Docek izbornih rezultata u stožeru Mosta i partnera
1/27

Marija i Nino nikada javno nisu priznali svoju vezu, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine s drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao u tajnosti. Roditelji su dvoje djece: kćeri Danice i sina Ilije, a Nino iz prvog braka ima i kćer Floru.

Nino je bio u braku sa samozatajnom Kristinom Kumrić, uspješnom redateljicom i scenaristicom koja stoji iza nekih od najuspješnijih sapunica i telenovela s naših prostora, poput ''Ruže vjetrova'' i ''Tajne''.

VIDEO Tajči zapjevala 'Dvije zvjezdice' na zabavi

 

 

Komentara 6

KI
kingtom
14:10 24.04.2024.

Preljub je prava riječ

Avatar Looney Tunes
Looney Tunes
14:14 24.04.2024.

A triba sad i veći stan kupiti, djeca su tu troškovi su tu. Još ako plaća i alimentaciju prvoj ženi? OPG mora u EU parlijament, nema druge!

Avatar Miloradov mali
Miloradov mali
17:58 24.04.2024.

Ok, a sad dajte koju o vezi Petrova i Grmoje koja sigurno nije samo politička.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije