Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODMARA U DUBAIJU

FOTO Vatreni se slikao s Novakom Đokovićem i poslao poruku: 'Nastavi inspirirati ljude'

Lovro Majer Instagram
27.12.2023.
u 14:37

Lovro Majer je ove godine je iz francuskog kluba Rennesa prešao u redove njemačkog Wolfsburga za 26 milijuna eura, a trener mu je bivši hrvatski izbornik Niko Kovač.

Hrvatski reprezentativac i nogometaš Wolfsburga Lovro Majer trenutno odmara u Dubaiju tijekom zimske stanke u Bundesligi. U isto vrijeme na toj atraktivnoj lokaciji boravi i najbolji tenisač svijeta Novak Đoković s kojim se naš nogometaš fotografirao.

GALERIJA Đoković izabran za Europsku sportsku osobu godine

1/3

Dvojica sportaša su nasmijani pozirali na jednoj od plaža. 

- Zadovoljstvo mi je upoznati te, nastavi inspirirati ljude - napisao je Lovro uz fotografiju te dodao hashtag #goat, što u prijevodu znači najveći svih vremena. 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Lovro Majer je ove godine je iz francuskog kluba Rennesa prešao u redove njemačkog Wolfsburga za 26 milijuna eura, a trener mu je bivši hrvatski izbornik Niko Kovač. 

 

Komentara 6

AN
AnimaTor
09:53 28.12.2023.

Đokovićteniska Legenda.Najveći za sva teniska vremena.

Avatar barba_barba
barba_barba
22:36 27.12.2023.

Di igra taj Đoko ?

T2
Tomo_20
14:48 27.12.2023.

E Majeru moras jos puno zganca jesti jer dosad nisi nista pokazao u Bundesligi!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije