Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIČEKAJMO JOŠ MALO

Hrvatska je odigrala veličanstveno, no još nije osigurala OI. Bez njih može ostati samo u jednom slučaju

Hannover: Hrvatska u drugoj utakmici kvalifikacija za Olimpijske igre pobijedila Njema?ku 33-30
Marcus Brandt/PIXSELL
16.03.2024.
u 16:35

Da će se dogoditi ova teorija, objekivno moramo reći, gotovo da nema šanse. No, dok sudac ne odsvira kraj, nije gotovo

Hrvatska rukometna reprezentacija napravila je sve što je morala kako bi se već nakon drugog kola kvalifikacijskog turnira za Olimpijske igre u njemačkom Hannoveru našla u poziciji koja je vodi na Igre u Pariz. Najprije su u četvrtak izabranici Dagura Sigurdssona sa 35:29 bili bolji od Austrije, a onda su ove subote u novoj maestralnoj predstavi s 33:30 dobili domaćina Njemačku.

Večeras od 17.30 svoj susret 2. kola igraju Austrija i Alžir. Hrvatska je s 4 boda uvjerljivo prva u skupini, a bez nastupa na Olimpijskim igrama može ostati samo u jednoj gotovo potpuno suludoj teorji.

Naime, da bi Hrvatska s četiri boda ispala kao najlošija u krugu tri reprezentacije mora se dogoditi sljedeće. Najprije Alžir danas mora pobijediti Austriju, a onda, pazite sad, taj isti Alžir koji je u prvom kolu od Njemačke izgubio s 12 golova minusa, mora Hrvatsku dobiti s najmanje osam golova prednosti. Također, Njemačka bi morala dobiti Austriju u zadnjem kolu, da bi Hrvatska s četiri boda imala najslabiji međusobni omjer u trokutu s Njemačkom i Alžirom.

Hannover: Hrvatska u drugoj utakmici kvalifikacija za Olimpijske igre pobijedila Njema?ku 33-30
1/8

Zvuči nerealno, zar ne? No, hajde, pričekajmo još do negdje iza 19 sati, dok ne završe Austrija i Alžir...

Komentara 1

Avatar antikomunist1
antikomunist1
18:10 16.03.2024.

Pomiješa li se malvazija s graševinom isto bi moglo biti suludo....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije