Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSJEĆAO BOLOVE

Ivan Rakitić nije igrao protiv West Hama zbog ozbiljnih zdravstvenih problema

Foto: Reuters
1/3
10.03.2022.
u 23:34

- Vjerovali smo da mu je bolje, no kada se počeo zagrijavati nije mogao nastaviti.

Hrvatski vezni nogometaš Ivan Rakitić bio je na svoj rođendan najavljen u udarnoj postavi Seville u susretu s West Hamom, no tijekom zagrijavanja je imao problema sa želucem pa je neposredno pred početak utakmice ostao na klupi.

Umjesto njega se u početnom sastavu našao napadač Munir El Haddadi koji je u 60. minuti zabio jedini pogodak za konačnih 1:0, u prvom ogledu osmine finala Europske lige.

- Rakitića je bolio trbuh, ali je naša ekipa dovoljno široka te smo svi spremni zaigrati kada to od nas traži trener - izjavio je 26-godišnji El Haddadi.

Rakitić, koji je upravo u četvrtak napunio 34 godine, čitavu utakmicu prosjedio je na klupi.

- Imao je probavnih smetnji. Vjerovali smo da mu je bolje, no kada se počeo zagrijavati nije mogao nastaviti - rekao je Sevillin trener Julen Lopetegui na konferenciji za medije i dodao:

Foto: Reuters

- Momčad je učinila veliki napor jer nam je nedostajalo deset igrača kojima se uoči početka priključio Ivan.

Rakitić, iza kojega su ove sezone 34 utakmice uz šest golova i četiri asistencije, mogao bi se vratiti u momčad u nedjelju kada Sevilla u prvenstvu gostuje u Madridu kod Rayo Vallecana.

Sevilla će pak prednost od 1:0 nad West Hamom braniti u Londonu 17. ožujka.

- Bila je ovo teška utakmica, imao sam neke prilike u prvom poluvremenu, ali ih nisam iskoristio. No, pokušavali smo zabiti sve dok nam to nije i uspjelo - rekao je El Haddadi.

Sevilla, drugoplasirana momčad španjolskog prvenstva, prethodno je u Europskoj ligi svladala zagrebački Dinamo s 3:1 i 0:1.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije