Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER DINAMA

Jakirović: Sadašnja situacija mi izgleda nestvarno. Kao da su svi samo čekali da Dinamo potone

Rijeka i Dinamo sastali se u 33. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/80
05.05.2024.
u 22:19

Za 1-1 je zaslužan bio Bruno Petković koji je majstorski u 75. minuti izveo slobodan udarac s više od 20 metara, dok je Dinamo do pobjedničkog gola došao u 89. minuti. Strijelac gola možda i vrijednog naslova prvaka postigao je Arber Hoxha. Dinamo sada ima četiri boda više od Rijeke (75-71).

U derbi susretu 33. kola HNL-a, ali i cijele sezone, nogometaši Dinama su nakon preokreta pobijedili Rijeku na Rujevici s 2-1 (0-0) čime su napravili veliku prednost na vrhu ljestvice, pobjegli su Riječanima na četiri boda prednosti. Rijeka je povela u 50. minuti kada je Marko Pjaca precizno pogodio s bijele točke za 1-0. Za 1-1 je zaslužan bio Bruno Petković koji je majstorski u 75. minuti izveo slobodan udarac s više od 20 metara, dok je Dinamo do pobjedničkog gola došao u 89. minuti. Strijelac gola možda i vrijednog naslova prvaka postigao je Arber Hoxha. Dinamo sada ima četiri boda više od Rijeke (75-71).

VEZANI ČLANCI:

- Moram priznati da prvo poluvrijeme nismo izgledali dobro. Previše smo bili razvučeni, na poluvremenu smo promijenili sustav. Presjekao nas je jedanaesterac, ali onda je ekipa pokazala nevjerojatnu mentalnu snagu. Na kraju smo se obranili jer je Rijeka jako nezgodna na prekidima. Ogromna tri boda u direktnom dvoboju, korak smo bliže cilju.  Kolega Sopić je Rujevicu opisao onako kako on zna, jako je tešku tu igrati, ali Dinamo je danas uspio i sedmi puta pobijediti ovdje. Mi smo Hoxhu jako dugo skautirali i na kraju smo od tri opcije doveli njega jer nam je bio najisplativiji. Izvana je sve bilo bubanje cifri. Sigurno mu ovaj gol danas puno znači - rekao je Sergej Jakirović za MaxSport nakon pobjede pa nastavio:

- Sadašnja situacija mi izgleda nestvarno. Prošli smo svašta. Kao da su svi samo čekali da Dinamo potone i da nije dominantan. To je valjda prirodno. Dečki su još jednom pokazali kvalitetu i vratili se na vrh. Osijek je sljedeći. Jako dobra momčad s odličnim trenerom, neće biti lako, ali moramo sve napraviti da osvojimo tri boda. Vjerujem da će biti pun stadion.

Ključne riječi

Komentara 4

FR
freeshooter
22:45 05.05.2024.

...treneru Jaka, prije svega moja sućut, nenadoknadiv gubitak... i veliko hvala na mentanoj snazi za voditi ovako tešku i veliku utakmicu, i sve pravovremeno mijenjati kada je bilo krenulo loše, i dovesti nas do novog naslova, tako dignuti ekipu u finišu prvenstva može samo veliki trener... moj naklon treneru..

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
22:30 05.05.2024.

a ovaj madjarski sudac je dno dna sudjenja ... ne dati 2 zuti to se ne smije dogositi na utakmici ovakve vaznost. da je to napravio nas sudac rijeki....razapeli bi ga !

Avatar CUBE
CUBE
03:09 06.05.2024.

Ovo je stvarno lakrdija od naše lige, dovesti strane suce pa se ne možeš vaditi ni na suce ni na Mamića

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije