Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESRETNA LEONA

Još jedna loša vijest za hrvatsku skijašicu! Morat će propustiti veleslalom na ZOI

Zagreb: Druga vožnja ženskog slaloma Audi FIS Svjetskog skijaškog kupa
Slavko Midzor/PIXSELL
03.02.2022.
u 17:12

S obzirom da je imala koronavirus, nije uspjela na vrijeme do dva negativna testa...

Nakon što je otpala da bude jedan od stjegonoša na otvaranju Zimskim olimpijskih igara, Leona Popović saznala je još jednu lošu vijest.

S obzirom da je imala koronavirus, nije uspjela na vrijeme do dva negativna testa pa sasvim sigurno propušta veleslalom.

Inače, Leona je debitirala na Zimskim olimpijskim igrama 2018. u Pjongčangu, gdje je u prvoj vožnji veleslaloma "zaradila" rupturu prednjeg križnog ligamenta koljena, zbog čega je ranije od planiranog završila nastup.

Dakle, pehovi na Igrama za hrvatsku skijašicu se nastavljaju...

Komentara 1

SC
Schnellau
18:45 03.02.2022.

Pa to je vec lakrdija. Pod takvim uvjetima se nebi smjelo ni jedno svjetsko europsko prvenstvo i olimpijske igre odrzati. To vise nema smisla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije