Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNA NEZGODA

Na minus 17 stupnjeva mu se smrznuo penis, ispričao što je onda napravio: 'Bol je bila nepodnošljiva'

Remi Lindholm
Instagram
21.02.2022.
u 10:36

- Bol je bila nepodnošljiva kada se taj dio tijela počeo zagrijavati - rekao je Remi Lindholm čiju su neobičnu priču prenijeli brojni svjetski mediji.

Finski skijaški trkač Remi Lindholm doživio je bizarnu nezgodu na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu. Fincu se na utrci na 50 kilometara, koja je zbog hladnoće skraćena na 30 km, smrznuo penis budući da je temperatura bila minus 17 celzijevih stupnjeva.

Nakon utrke je zatražio pomoć organizatora koji su mu dali tople obloge. No, trpio je strašne bolove kada se penis počeo odmrzavati.

- Bol je bila nepodnošljiva kada se taj dio tijela počeo zagrijavati - rekao je Remi Lindholm čiju su neobičnu priču prenijeli brojni svjetski mediji.

Finac je na kraju zauzeo 26. mjesto, a zanimljivo da mu ovo nije prvi put da mu se dogodila ova nezgoda. Istu je nesreću doživio lani u Finskoj.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Cantor
Cantor
11:18 21.02.2022.

Da si ga držao na toplom i vlažnom to ti se ne bi dogodilo....

LI
liliZG
12:41 23.02.2022.

i što ćemo sada? jel od tih silnih zamrzavanja i odmrzavanja prestao raditi i postao neupotrebljiv?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije