Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI IZAZOV

Sezona iz snova osigurala mu transfer: Hrvat za dva milijuna eura otišao u Saudijsku Arabiju

Dugandžić dok je igrao za Soči
DMITRY FEOKTISTOV/NEWSCOM
07.09.2023.
u 15:30

Rapid iz Bukurešta zamijenio je Al-Taijem koji trenutno drži 11. mjesto na ljestvici gdje su u pet utakmica zabili samo dva gola.

Dragi moji navijači Rapida, završava jedna prekrasna etapa u ovom klubu koja će mi zauvijek ostati u lijepom sjećanju. Bezuvjetno ste me podržavali od moje prve utakmice ovdje, u Giuleștiju, i zbog toga vam želim reći veliko HVALA! Počašćen sam što sam igrao u klubu s najfantastičnijim navijačima u Rumunjskoj. Također se želim zahvaliti svim igračima, osoblju i ljudima u klubu jer su doprinijeli mom nogometnom i ljudskom usponu. Imate dodatnog obožavatelja za cijeli život - ovom se porukom hrvatski igrač Marko Dugandžić oprostio od rumunjskog kluba i otišao put Saudijske Arabije.

VEZANI ČLANCI

Rapid iz Bukurešta zamijenio je Al-Taijem koji trenutno drži 11. mjesto na ljestvici gdje su u pet utakmica zabili samo dva gola. Čelnici se nadaju da će Dugandžić poboljšati ovu lošu statistiku, a u prilog mu ide prošla sezona u kojoj je zabio 22 pogotka i uz to dodao tri asistencije. Ovaj je 29-godišnji napadač sjajno krenuo i u ovu sezonu te je već dao šest golova.

Dugandžić je za Osijek upisao 55 nastupa te je postigao devet pogodaka, a igrao je i za Ternanu, Materu, Sochi, Botosani i Cluj. Prema podacima Transfermarkta vrijednost transfera iznosi dva milijuna eura. U Saudijskoj Arabiji sada će ga trenirati Hrvat Krešimir Režić.

VIDEO Trening hrvatske nogometne reprezentacije u Rijeci na stadionu Rujevica

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije