Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjajna forma

VIDEO Hrvatski napadač nije pozvan na SP dok u dresu Benfice zabija kao na traci

Primeira Liga - Estoril Praia v Benfica
PEDRO NUNES/REUTERS
07.11.2022.
u 17:53

24-godišnji Zagrepčanin je počeo isplaćivati uloženih pet milijuna eura od strane velikana Benfice.

Bivši mladi reprezentativac Petar Musa ostvario je transfer karijere ovog ljeta kada je potpisao za portugalskog velikana Benficu nakon sjajne sezone u Boavisti. 

Izbornik Zlatko Dalić ipak nije uvrstio Musu na širi popis vatrenih za predstojeći Mundial u Kataru, ali to nije smetalo mladom napadaču da zabija kao na traci. U zadnje tri utakmice zabio je isto toliko pogodaka, dva zgoditka postigao je u prvenstvu, dok je jednom bio strijelac u Ligi prvaka protiv izraleske Haife.

Zadnji gol isporučio je u 25. minuti na gostovanju kod Estorila gdje je Benfica slavila 5:1. Crveni iz Lisabona igraju nezaustavljivo te drže vodeće mjesto u Portugalu s 11 pobjeda i jednim remijem, bez poraza.

 

 

Ukupno je stigao do pet golova u svim natjecanjima ove sezone ( 3 u ligi, 1 u kupu te Ligi prvaka), pa će svakako biti zalog za budućnost Hrvatske. 

Treba napomenuti kako izbornik Dalić i HNS redovito prate bivšeg igrača Zagreba, koji je ranije dobio poziv za utakmice Lige nacija protiv Danske, Austrije i Francuske u lipnju, ali je izostao zbog ozljede. 

 

 

Standings provided by Sofascore
 

>> VIDEO: Izjava izbornika Hrvoja Horvata na okupljanju rukometne reprezentacije uoči kvalifikacija za EP 2024.

Komentara 1

JU
juma
18:37 07.11.2022.

Čovjek nema sreće. Kada se trebao pokazati i nametnuti bio je ili bolestan ili ozlijedjen, a sada je prekasno. Igra u boljem klubu nego svi naši centralni napadači, i može još napredovati, jer je još relativno mlad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije