Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROPALO NATJECANJE

Legenda iskrena: Gadno su zaje***i, ali slažem se s njima

LaLiga - FC Barcelona v Almeria
Foto: ALBERT GEA/REUTERS
1/4
11.11.2022.
u 11:09

Projekt Super lige neslavno je propao prošlog proljeća, no Pique kaže da potreba za takvim formatom natjecanja postoji. Spomenuo je Florentina Pereza, predsjednika Reala.

Iako je u rujnu rekao kako još nema namjeru objesiti kopačke o klin, Gerard Pique odigrao je protiv Almerije posljednju utakmicu u dresu Barcelone.

Danas 35-godišnji španjolski stoper u mirovinu će otići s početkom iduće godine, a u bogatoj je karijeri doživio sve i svašta, uspone i padove, uz brojne trofeje s Blaugranom s različitih natjecanja.

A ono što nije doživio jest natjecanje Super lige. Neslavno propao projekt, koji bi u elitnom natjecanju okupio unaprijed predodređene klubove, kraj je doživio i prije svog početka. 

FILE PHOTO: Florentino Perez, chairman of Spain's biggest builder ACS, attends the company's extraordinary shareholder meeting in Madrid FILE PHOTO: Florentino Perez, chairman of Spain's biggest builder ACS, attends the company's extraordinary shareholder meeting in Madrid November 19, 2010. REUTERS/Sergio Perez/File Photo Sergio Perez
Foto: SERGIO PEREZ/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Glavni pokretač projekta bio je predsjednik Real Madrida Florentino Perez. Samo natjecanje komentirao je Barcelonin Pique. 

- Predstavljanje Super lige bio je gadan za**b, povrh svega dolazeći od Florentina. Ali slažem se s potrebom da se zadovolje mlađe publike, iako se ne slažem sa Super ligom. Moramo imati kraće, atraktivnije proizvode. Meni se 90 minuta čini kao previše - komentirao je Španjolac.

Podsjećamo, Super liga nije zaživjela jer su se klubovi gotovo istodobno počeli povlačiti iz natjecanja nakon negativnih reakcija navijača

>> Sin predsjednika Milanovića veliki je talent: Ima 18 godina i 104 kg, prešao je u najtežu kategoriju!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije