Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPA GESTA

Srpski vratar izluđivao je vatrene u Maksimiru. Modrić ga je poslije utakmice tražio u svlačionici

Zagreb: Hrvatska se plasirala na Europsko prvenstvo
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/30
22.11.2023.
u 11:02

Srpski golman je oduševio hrvatske navijače i dobio pljesak u Maksimiru zbog vrlo korektnih izjava prije utakmice s Hrvatskom, a posebno je nahvalio našeg kapetana Luku Modrića.

Hrvatska je sinoć u Maksimiru svladala Armeniju 1:0, ali pobjeda je mogla biti i puno izraženija da nije bilo Ognjena Čančarevića, srpskog golmana koji brani vrata Armenaca. Čančarević je poput rukometnog vratara skupio čak 10 obrana te je izluđivao vatrene tijekom utakmice u Maksimiru. 

GALERIJA Hrvatska se plasirala na Europsko prvenstvo

Zagreb: Hrvatska se plasirala na Europsko prvenstvo
1/30

Srpski golman je oduševio hrvatske navijače i dobio pljesak u Maksimiru zbog vrlo korektnih izjava prije utakmice s Hrvatskom, a posebno je nahvalio našeg kapetana Luku Modrića.

Desetka kockastih i Reala nije ostala dužna na tim komplimentina, Modrić ga je poslije utakmice potražio u svlačionici i poklonio mu svoj dres. 

VEZANI ČLANCI:

- Luka Modrić? On je najbolji nogometaš u povijesti naših prostora, nemam riječi, čast je i privilegija igrati protiv njega. Imam dosta prijatelja u Hrvatskoj i Zagrebu, svi kažu da je isti problem, nadam se da će uskoro nešto promijeniti. Ja sam iz Srbije pa sam navikao na ovakve stadione, ali da, smatram da reprezentacija koja postiže ovakve rezultate zaslužuje lijep stadion - izjavio je Čančarević. 

Komentara 6

ST
StariSokol
13:32 22.11.2023.

Čujem da bi Dinamo dovodio golmana iz Španjolske. Neka uzmu ovoga Čančarevića jer koliko sam vidio boljega na svijetu nema.

FR
FraneTente1861
11:43 22.11.2023.

Svaka mu cast!Nisam bas obozavatelj Srbije ali ovaj momak je ima lijepe rijeci za Hrvatsku prije prve utakmice s Hrvatskom.Bez njega dobili bi barem 4 komada!

Avatar barba_barba
barba_barba
20:14 22.11.2023.

Hrvati poštuju ljude dobrih namjera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije