Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA UTAKMICI S ALŽIROM

VIDEO Hrvatski reprezentativac obliven krvlju nakon strašnog sudara

Osijek: Hrvatska protiv Nizozemske u kvalifikacijskoj utakmici za Europsko rukometno prvenstvo
Dubravka Petric/PIXSELL
17.03.2024.
u 18:15

Naš reprezentativac Nikola Grahovac i alžirski rukometaš sudarili su se glavama.

Hrvatska rukometna reprezentacija osigurala je nastup na Olimpijskim igrama u Parizu. Pobjedama protiv Austrije (35:29) u četvrtak, odnosno Njemačke (33:30) u subotu, izabranici Dagura Sigurdssona izborili su novi nastup na najjačoj sceni,  nakon što ih tamo nije bilo na "korona-Igrama" u Tokiju. Veliku stvar napravili su Duvnjak, Cindrić, Kuzmanović i društvo nakon slabašnih nastupa zadnjih godina, s kulminacijom u vidu 11. mjesta na ovogodišnjem Euru u Njemačkoj.

Naši rukometaši moraju odraditi još danas utakmicu s Alžirom, no s obzirom na pobjede nad Austrijom i Njemačkom ta utakmica nema poseban rezultatski značaj.

A neugodna situacija dogodila se u toj utakmici. Naime, naš reprezentativac Nikola Grahovac i alžirski rukometaš sudarili su se glavama.

Grahovcu je razbijena arkada, odmah je krenula krv i otišao je u svlačionicu. Srećom, pokazao je da će sve biti u redu. Video pogledajte OVDJE.

 

Komentara 1

Avatar DijagnozaBoza
DijagnozaBoza
22:44 17.03.2024.

Ah, događa se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije