Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jiayi Wei

VIDEO Kineskinja obožava vatrene: Poslala im snažnu poruku

Screenshot
07.02.2022.
u 07:27

"Hrvatski zimski olimpijci u Pekingu imaju uistinu posebnu asistenticu: Jiayi Wei velika je navijačica Vatrenih te im je poslala prekrasnu poruku podrške!", stoji u opisu

Hrvatski sportaši natječu se na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu, u čudnim korona-uvjetima u kojima nitko ne zna sa sigurnošću hoće li uopće nastupiti.

A oni čije nastupe jedva čekamo van ovih Olimpijskih igara su zasigurno naši nogometaši koji su donijeli puno radosti našemu narodu. 

Svojim su usphjehom kroz natjecanja, a osobito veličanstveno Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine, osvojili simpatije cijeloga svijeta pa tako i daleke Kine. Upravo izu Pekinga, javila se velika obožavateljica vatrenih i snimila video za društvene mreže našeg nogometnog saveza.

"Hrvatski zimski olimpijci u Pekingu imaju uistinu posebnu asistenticu: Jiayi Wei velika je navijačica Vatrenih te im je poslala prekrasnu poruku podrške!", stoji u opisu videa u kojemu Wei kaže:

"Pozdrav svima! Ja sam asistentica hrvatske delegacije na ZOI 2022. u Pekingu. Velika mi je čast snimiti video za hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Kao veliku obožavateljicu, uvijek me iznova osnaže vaši izuzetni nastupi i nova povijest koju ste stvorili. U novoj sezoni, nadam se da ćete nastaviti vjerovati u sebe i postići sjajne rezultate. Naprijed Hrvatska, naprijed vatreni!", rekla je.

Ključne riječi

Komentara 2

HE
Herodot
11:42 07.02.2022.

Hvala lutkice! Kina je u Hrvatskoj vec postavila sebi spomenik za vijekove gradnjom Pelješkog mosta. Puno sreće i zdravlja, Jiayi Wei! Pozdrav iz Hrvatske. 來自克羅地亞的問候!

ZV
zvezdomor
08:06 07.02.2022.

Bude im dala...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije