Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIE A

VIDEO Pogledajte nevjerojatno simuliranje igrača Rome. Bologna uvjerljivo porazila rimskog velikana

Roma bologna
Foto: Screenshot Reddit
1/3
Autori: Vecernji.hr, Hina
22.04.2024.
u 21:59

Nikola Moro ostao je na klupi Bologne koja se učvrstila na četvrtom mjestu sa 62 boda, sedam više uz utakmicu više od pete Rome, a osam više uz također utakmicu više od šeste Atalante

Nogometaši Bologne napravili su veliki korak ka nastupu u Ligi prvaka sljedeće sezone svladavši u susretu 33. kola talijanskog prvenstva na gostovanju u Rimu izravnog konkurenta Romu sa 3-1 (2-0). Bologna je sjajno odigrala prvo poluvrijeme nakon kojega je vodila sa 2-0, prvi je pogodak sjajnim atraktivnim udarcem postigao El Azzouzi (13) da bi na 2-0 pred kraj prvog dijela zabio najbolji strijelac momčadi Zirkzee (45').

Početkom nastavka Azmoun (55') je nakratko vratio nadu Romi, ali Saelemaekers (65') je 10-ak minuta kasnije vratio prednost Bologni na dva gola. Nakon utakmice veliku je pažnju izazvalo simuliranje veznog igrača Rome, Leandra Paredesa. U šestoj minuti, nakon duela sa Zirkzeeom, pao je na pod držeći se za lice. Naizgled nakon primljenog udarca.

VIDEO Davor Šuker s partnerom otvorio restoran u Las Vegasu

Potom je prikazana ponovljena snimka, a na njoj se jasno vidjelo o kolikoj je simulaciji bila riječ. Snimka prikazuje trenutak kontakta između dvojice igrača, ali bila je riječ tek o blagom dodiru ramenom u prsa. Povrh toga, igrač Bologne nije dotaknuo lice veznjaka rimskog kluba. Snimku incidenta možete vidjeti OVDJE.

Nikola Moro ostao je na klupi Bologne koja se učvrstila na četvrtom mjestu sa 62 boda, sedam više uz utakmicu više od pete Rome, a osam više uz također utakmicu više od šeste Atalante. Kako će sljedeće sezone Italija imati pet predstavnika u Ligi prvaka, u posljednjih pet kola bi i Roma i Atalanta trebale preskočiti Bolognu što se čini malo vjerojatnim.

Na vrhu je Inter sa 83 boda, 14 više od drugog Milana te bi mogao osigurati naslov već u ponedjeljak u slučaju pobjede protiv gradskog rivala. Susret Milana i Intera počeo je u 20.45 sati.

GALERIJA  Ovako izgleda lokacija Modrićevog penthousea u centru Zagreba. Vatreni je platio bogatstvo

Roma bologna
1/17
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije