Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STAV JAVNOSTI

ANKETA Treba li zabraniti prelet vojnih zrakoplova iznad gradova?

MiG-ovi presreli Rafale te ih otpratili do do Zračne luke "Franjo Tuđman"
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/26
15.03.2022.
u 19:40

Iznesite svoj stav u anketi Večernjeg lista.

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović objavio je u utorak popodne kako je izdao zapovijed načelniku Glavnog stožera Oružanih snaga Robertu Hranja prema kojom su najstože zabranjeni preleti preleti vojnih zrakoplova iznad Zagreba i ostalih gradova u Hrvatskoj. U priopćenju Ureda predsjednika se navodi da je Milanović zatražio od Hranja da provede istragu kojom će se utvrditi odgovornost za uznemiravanje građana Zagreba.

Naime,  francuski bojni zrakoplovi Rafali i MiG-ovi su preletjeli u utorak popodne iznad Zagreba. Ministarstvo obrane je, podsjećamo, najavilo da će doći do preleta i da je moguća pojačana buka te su zamolili građane Zagreba za strpljenje i razumijevanje.

Komentara 54

NA
navijeke
20:20 15.03.2022.

Druga milovanovića bi netko morao podsjetiti što su on i Kotromanović govorili predsjednici o predsjedničkim ovlastima u miru i u skladu s tim ukinuti nelegitimnu "zapovijed" Putinovog potrčka.

DU
Deleted user
20:24 15.03.2022.

Djeca Ferala naprosto šlogirana od straha !!

AM
Amen
20:10 15.03.2022.

Diže moral.Smeta petoj koloni.Možemo imati avione ali ne Možemo imati Stranku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije