Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EMOTIVNA PRIČA IZ ALABAME

Da ti srce pukne: Djevojčica (7) otvorila štand s limunadom, želi platiti mamin nadgrobni spomenik

Ilustracija
FREEPIK
26.04.2024.
u 08:39

Jennifer je pokušala objasniti da si obitelj ne može priuštiti nadgrobni spomenik. Imala je suze u očima i htjela je pomoći, rekla je Jennifer o svojoj unuci.  Tako je Emouree učinila jedino što je mogla smisliti da prikupi novac. "Napravila sam stalak za limunadu", rekla je Emouree.

Emouree Johnson (7) iz Alabame, savezne države na jugoistoku SAD-a, iznenada je izgubila svoju majku, Karli Bordner, 13. ožujka. Karli je umrla samo nekoliko dana prije svog 30. rođendana, a pokopana je nekoliko dana kasnije. Bila je samohrana majka i Emouree joj je bila sve.

Prvi put kad je Emouree otišla na groblje misionarske baptističke crkve Rehobeth u Guntersvilleu sa svojom bakom, Jennifer Bordner, bila je uzrujana što grob njezine majke nije imao odgovarajući nadgrobni spomenik. "Djelovalo mi je kao da je izostavljena", kazala je sedmogodišnjakinja za CBS News.

Jennifer je pokušala objasniti da si obitelj ne može priuštiti nadgrobni spomenik. Imala je suze u očima i htjela je pomoći, rekla je Jennifer o svojoj unuci.  Tako je Emouree učinila jedino što je mogla smisliti da prikupi novac. "Napravila sam stalak za limunadu", rekla je Emouree.

Isprva nije spominjala svoj cilj, ali ubrzo se pročulo i Emouree kaže da se činilo da su skoro svi u Scottsborou u Alabami bili željni limunade. Cijena je bila 1 dolar. Ali kaže da se ljudima toliko svidjelo da su često plaćali više. "Najviše što smo dobili od jedne šalice limunade bilo je 300 dolara", rekla je Emouree.

VEZANI ČLANCI:

Do sada je štand s limunadom Emouree prikupio više od 15.000 dolara, što će sve ići na štednju jer tvrtka za spomenike sada donira nadgrobni spomenik. Ali što je još važnije, višak novca dobro će doći obitelji jer Karli u trenutku smrti nije imala osiguranje. Također, ubrzo nakon Karlijeve smrti, djevojčica je također izgubila svog strica, Stevea, od srčanog udara, dodao je CBS.

"Nadam se da moja kći može vidjeti koliko je ovo nevjerojatno i koliko je njezina kći posebno divna", rekla je Jennifer Bordner. "Hvala svima i hvala Bogu jer je ovo bila jedna od najbolnijih stvari koje sam ikada doživjela i ova zajednica mi je pomogla."

FOTO Tisuće njuškica stiglo u Zagreb: Pogledajte pse iz cijelog svijeta

Ilustracija
1/57

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije