Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
15 PITANJA

KVIZ Uskoro ponovno izlazimo na birališta. Koliko znate o europskim izborima?

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
05.05.2024.
u 08:30

Ukupno 15 pitanja s ponuđenim odgovorima postavili smo vam u kvizu znanja o europskim izborima

Od ulaska u Europsku uniju [prazno] godine, Hrvatska je dosad mijenjala, odnosno nastavila se zalagati za one zastupnike koji su se pokazali stručnima zastupati hrvatske interese u Europskom parlamentu. Za koje političare smatramo da bi i idućem sazivu mogli nastaviti dobar posao, odlučit će građani na idućim izborima [prazno] lipnja, i to, nadamo se, u nešto većem odazivu nego što je to bilo 2019. kada je glasovalo [prazno] posto birača. 

Koliki je odaziv bio ranije, kada su izbori te kada je Hrvatska ušla u EU s namjerom smo ostavili [prazno] kako biste nam vi mogli pokazati svoje znanje o europskim izborima u kvizu koji smo pripremili. Ukupno 15 pitanja, s ponuđenim odgovorima, postavili smo vam, a na njih možete odgovoriti ispod. Sretno!

POVEZANI ČLANCI:

Komentara 1

OT
otrovnijezik
16:25 05.05.2024.

EU je za sada pokušaj stvaranje države koja to nije. Zakoni su neujednačeni a od demokracije nema ni D.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije