Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
piše dino brumec

Sjećate li se rečenice kojom je počeo rat? Sad je jasno kako je Putin obmanuo cijeli svijet

10.03.2022.
u 14:49

Od 2015. do 2021. godine većinom je trajao status quo, a onda se prošle godine situacija počela mijenjati – na gore. Što se uistinu dogodilo?

Komentara 26

OP
Ovaj_put
15:50 10.03.2022.

Siječa li se netko rečenice: Sjedinjene Države pomažu Ukrajini i njezinom narodu”, izjavio je Adam Schiff u siječnju 2020., “kako bismo se mogli boriti protiv Rusije tamo, a ne moramo se boriti protiv Rusije ovdje.” Schiff je ovu izjavu dao tijekom otvaranja prvog suđenja za opoziv Donalda Trumpa, gdje je nastojanje Demokratske stranke da osigura nesmetanu prodaju američkog oružja Ukrajini predstavljeno i široko prihvaćeno kao hrabra obrana američke demokracije i nacionalne sigurnosti.

Avatar javorko
javorko
11:33 11.03.2022.

ne trebamo se mi sjecati nicega..trebaju e sjecati oni koji su radili s njim i koji su Rusima daval sanse koji nisu prepoznali o kome i cemu se radi u slucaju Putin"!!!To je greska iznimo pametnih i obrazovanim ljudima koji se bave na ljestivic vaznosti najvaznijim poslovima ..

Avatar Musashi
Musashi
15:12 11.03.2022.

U Čečeniji je poginulo tri puta više ruskih vojnika nego u Dombasu, i sada su Putinu ovi Čečeni prijatelji. Dakle još jedan od dokaza da nije rat radi stradanja Rusa u Dombasu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?