Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GAF TJEDNA

Tek je sada jasnije zašto zadnjih godina Rojs toliko hvali Milanovića

Split: Predsjednik RH Zoran Milanović dao je izjavu medijima
Zvonimir Barisin/PIXSELL
14.01.2024.
u 13:55

Nije previše izbirljiv što se tiče tema. Voli narod i kada političari nisu previše uštogljeni, ali naš Zoki zna prelaziti i granicu dobrog ukusa

"Ja sam u fluidnom statusu – nemaš moći, nemaš novca, ali imaš jezičinu", izjavio je prije dvije godine hrvatski predsjednik Zoran Milanović u jednom javnom istupu. Nije baš da nema novca ni moći, ipak je riječ o predsjedniku države, ali da ima jezičnu, to je sigurno. I koristi je javno, gotovo na dnevnoj razini. Svako njegovo pojavljivanje u javnosti na nekom događaju postaje poput stand-up nastupa nekog zabavljača čije izjave pune naslovnice portala i društvenih mreža. Predsjednik bez dlake na jeziku, osim politike, komentira i sve što ga se upita ili mu padne na pamet.

VEZANI ČLANCI:

Nije previše izbirljiv što se tiče tema. Voli narod i kada političari nisu previše uštogljeni, ali naš Zoki zna prelaziti i granicu dobrog ukusa. Nije mu bilo prvi put, ali sada je opet pretjerao i imao neumjesne opservacije o Damiru Habijanu, HDZ-ovu ministru gospodarstva. Milanović je iznosio teze o ministrovoj seksualnoj orijentaciji na čuđenje svih prisutnih. Takve birtijske "fore" u hrvatskoj politici nije valjao nitko još od Ljube Ćesića Rojsa i tek je sada možda jasnije zašto zadnjih godina Rojs toliko hvali Milanovića. 

VIDEO Nova erupcija na Islandu

Komentara 20

PE
Pepino
15:41 14.01.2024.

Ne znam tašto tako loše pišete o predsjedniku! Ja sam pravaš al birao sam Milanoviću zato što ima jasan stav i oštar jezik. Ne volim njegova mladalačka vrludanja po tamo lijevim ispadima. Sad je zreo čovjek i volim ga štoo nije podli i lažljivac kao ovi lažovi iz kriminalne organizacije HDZ. Zoki samo ih gazi izdajice

21
215794
17:05 14.01.2024.

Predsjednik koji koristi logiku zdravog razuma......

KA
Kapitol
23:30 14.01.2024.

Vidimo koga smeta kada Predsjednik govori istinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije