Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Priroda i društvo – novi pogled'

Izložba Vladimira Šimunića u Galeriji Vladimir Filakovac

Foto: Galerije Vladimir Filakovac
1/3
04.05.2024.
u 19:00

Izložba je i u prvoj i u drugoj varijanti koncipirana tako da se bogato stvaralaštvo ovog autora predstavi kao svojevrsna fotografska omnibus-priča, sastavljena od nekoliko manjih tema - U prirodi, U obitelji, U nastavi, Vintage Photo Studio i Akt.

Priroda i društvo – novi pogled, nova je izložba fotografija Vladimira Šimunića, a otvara se u ponedjeljak u Galeriji Vladimir Filakovac u Dubravi. Izložba je drugi je dio i svojevrsni nastavak njegove izložbe „Priroda i društvo“, realizirane prošle godine u rovinjskoj Photo Art Gallery CVU Batana. 
Dvije glavne teme koje u stvaralaštvu Vladimira Šimunića dominiraju, koje su autoru izazov, nadahnuće i koje ga intrigiraju, jesu krajolik i ljudi.

POVEZANI ČLANCI:


Izložba je i u prvoj i u drugoj varijanti koncipirana tako da se bogato stvaralaštvo ovog autora predstavi kao svojevrsna fotografska omnibus-priča, sastavljena od nekoliko manjih tema - U prirodi, U obitelji, U nastavi, Vintage Photo Studio i Akt. U svim pričama polazište je uvijek realnost i konkretna zbilja, ali autorova interpretacija motiva daje pričama novo ozračje, pa fotografije postaju čisto likovne priče. 
Izložbu će otvoriti likovna kritičarka Višnja Slavica Gabout.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije