Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEKI ZADOBILI TEŠKE POVREDE

Strašna prometna u Zagrebu: Vozač (18) naletio na auto iz suprotnog smjera, ozlijeđeno petero mladih

Zagreb: Nekoliko vozila sudjelovalo u prometnoj nesreći na Aveniji Većeslava Holjevca
Igor Kralj/PIXSELL
04.05.2024.
u 12:15

Zbog obavljanja očevida promet je Ulicom Štefanovec bio obustavljen od 00:35 do 2:30 sati u oba pravca

U subotu, 4. svibnja, na području zagrebačkog Maksimira dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je ozlijeđeno petero mladih osoba. Do nesreće je došlo pola sata iza ponoći, a uzrokovao ju je 18-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom Renault Megane zagrebačkih registarskih oznaka.

"Kretao se Ulicom Štefanovec u smjeru juga. Dolaskom do stupa javne rasvjete broj 315, nije prilagodio brzinu kretanja vozila osobinama i stanju ceste, iz kojeg razloga je vozilom prešao u prometnu traku za kretanje vozila iz suprotnog smjera. Naletio je vozilom na prednji dio osobnog automobila Subaru Forester zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 19-godišnjak u smjeru sjevera", pojašnjava zagrebačka policija.

U prometnoj nesreći 19-godišnji vozač je lakše ozlijeđen, dok je 19-godišnji putnik teško ozlijeđen, a liječnička pomoć im je pružena u Kliničkoj bolnici Merkur. U prometnoj nesreći 18-godišnji vozač je lakše ozlijeđen, dok je 18-godišnja putnica teško ozlijeđena, a liječnička pomoć im je pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb. I tog vozila teško je ozlijeđena i 19-godišnja putnica kojoj je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava. Zbog obavljanja očevida promet je Ulicom Štefanovec bio obustavljen od 00:35 do 2:30 sati u oba pravca, dodaje policija.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Ovo će biti novo središte Zagreba 2026.: Pogledajte kako napreduju 80 mil. € vrijedni radovi

Zagreb: Nekoliko vozila sudjelovalo u prometnoj nesreći na Aveniji Većeslava Holjevca
1/39
Ključne riječi

Komentara 2

KU
Kujttim
12:31 04.05.2024.

dobiti će 2 godine, a za 1 godinu i 4 mjeseca je opet u autu.

GE
General1957
11:00 05.05.2024.

Pa kaj jos ima negdje Maximir, da se ovdje naglasava zagrebacki. Ja znam da nema, pa nema potrebe naglasavati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije