Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još ima dobrih ljudi

Vozač ZET-ove linije 268 jednoj je putnici spasio rođendan, ove geste sjećat će se cijeli život

Cityportal.hr
27.02.2024.
u 20:00

Slavljenica je presretna zbog spašene torte kontaktirala ZET te vozaču uručila poklon zahvale

Priče o ZET-ovoj liniji 268 rijetko kada su pozitivne, a na ovoj liniji, koja spaja Zagreb i Veliku Goricu, ponekad se događaju i lijepe stvari, barem, sudeći prema priči City.portal.hr-a. Naime, kako piše navedeni portal prošlog tjedna se u 'goričkom busu’ dogodilo rođendansko čudo, a čiji su glavni akteri voditeljica jutarnjeg programa City radija, Gianna Kotroman, vozač na ZET-ovoj liniji 268, Mario Ivandić te svi putnici koji su se u srijedu predvečer upravo tim busom vraćali iz Zagreba.

Naime, 21. veljače radijska voditeljica Gianna Kotroman slavila je svoj 49. rođendan, pa se zaputila prema Zagrebu po najdražu tortu. S vrećicama u rukama i rođendanskom tortom, ušla je u prepunu 268-icu i cvikala kartu. Po ulasku u autobus vozač ju je upitao je li joj rođendan te joj ga potom glasno čestitao. Uskoro su i ostali putnici pratili primjer vozača pa je jedan gospodin ponudio ustupiti svoje mjestu, a druga, pak, gospođa ponudila se da pričuva tortu. – To je bilo nešto fenomenalno, a vozač je sve do Gorice svakog novog putnika koji bi ušao obavijestio o rođendanskoj akciji u tijeku. Ma, totalno veselje! – ispričala je Gianna za City.portal.hr.

Torta je tako sigurno stigla na svoje odredište, a kako bi se zahvalila na toj doista jedinstvenoj vožnji, Gianna je preko glasnogovornika ZET-a, Domagoja Zebe, došla do njihovog vozača i uručila mu i poklon zahvale. Vozač Mario Ivandić slučajno se zadesio na baš toj liniji toga dana. Kako i sam ističe svjestan je revolta putnika, što zbog kašnjenja, a što zbog ponašanja pojedinih vozača.

VEZANI ČLANCI:

–  Ima lijepih i svijetlih primjera kvalitetnih vozačica i vozača, koji su ljubazni i profesionalni. Mene čini sretnim i kad vlastitim primjerom utječem na druge. Nismo svi ‘kreteni’ kako nas znaju zvati putnici –  ispričao je Mario dodavši kako rad u ZET-u nije lagan te da je potreban velika doza opreza jer se na cesti događaju razne stvari.  – Dobro je biti vozač kad to voliš, ako to ne voliš nije lako sigurno. U tom smislu meni je odlično! – nastavio je Mario i otkrio kako i supruga Goga radi kao vozačica u ZET-u, no ona vozi tramvaje.

VIDEO: Davor Božinović u Centru za prihvat migranata

Prisjeća se kako je te srijede došavši na peron zbog kašnjenja očekivao gužvu za Veliku Goricu, a onda je ugledao Giannu s puno stvari u rukama. – Namjerno sam naglas čestitao rođendan da i drugi čuju, pa je krenulo opće čestitanje, diglo se raspoloženje, zavladalo je veselje, i svi su čuvali tortu bez obzira na gužvu! Tu i tamo sam dodao – hajdemo ljudi moramo spasiti tortu do Gorice! I uspjeli smo! Čak smo već u drugom krugu uspjeli tu liniju 268 vratiti na njeno vrijeme, iako smo bili u ‘debelom’ kašnjenju – ispričao je vozač Mario koji je za volanom ZET-ovih buseva već devet godina.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar lola lola
lola lola
07:57 28.02.2024.

Koja prozirna prica, totalno namjestena. E slucajno usla u bus I vozac je odmah skuzio da ima rodjendan I onda je zabavljao sve putnike, hajde....

KI
kingtom
02:35 28.02.2024.

Lijepa priča. Sretam rođendan!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije