Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hvali more...

Nije svima plaža sinonim za ljetni odmor, evo gdje su pobjegli poznati

Foto: Facebook
1/6
31.07.2017.
u 08:29

Ida Prester ispunila si je životni san otputovavši sa suprugom na Island, a Petra Dugandžić nagradila se putovanjem u Pariz.

Sunce, more i izležavanja na plaži mnogima su prve asocijacije na ljetni godišnji odmor, ali nekima su privlačnija putovanja u zanimljive gradove.

Glumac Jan Kerekeš potkraj srpnja sa suprugom Vikom zaputio se u Portugal. Koliko su uživali u osunčanom gradu jasno pokazuje osmijeh zvijezde serije „Zlatni dvori“ i njegove odabranice. Njegova kolegica iz serije Petra Dugandžić u srpnju se s prijateljicama zaputila u Pariz.

Za razliku od nje, voditeljica Ida Prester se sa suprugom Ivanom Peševskim zaputila na hladniji sjever. Njihov put na Island počeo je malom nezgodom jer im se na letu izgubila prtljaga, no na svom je profilu napisala: „Sve su brige nestale kada smo se probudili ujutro i vidjeli ovaj fantastičan pogled“.

Ida je na Facebooku napisala: „Island. Ovo nije otok, ovo je scenografija. Ako volite prirodu, počnite štedjeti za kartu, odmah! Skupo je za svisnut, ali meni ostvarenje davnog sna. Impresija na puno nivoa.“

Na drugi kontinent, onaj sjevernoamerički, privremeno se preselio glazbenik Filip Dizdar. U Velikoj Jabuci pohađa New York Film Academy, no našao je slobodnog vremena i posjetio Times Square, prošetao Brooklynskim mostom te se rashladio sladoledom na Coney Islandu.

Komentara 2

DU
Deleted user
09:27 31.07.2017.

Kamo su pobjegli - gdje se nalaze ali kamo su pobjegli, jesen mu sve!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije