Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mlada pjevačica:

'Borila sam se sama sa sobom: što ako se osramotim...'

Stefany Žužić
Foto: Maja Stevanović
1/6
19.03.2018.
u 07:00

Publika ju je upoznala prije nekoliko godina u showu 'The Voice', a sad je pjevačica predstavila drugi singl 'Ti, još uvijek', za koji je snimila i spot

Mlada pjevačica Stefany Žužić nedavno je objavila novu pjesmu “Ti, još uvijek”, za koju je snimila i spot čiju režiju potpisuje Kristina Barišić.

“Radnja poprilično prati tekst pjesme koji govori o čežnji i mladenačkoj ljubavi koja je završila, ali i dalje traje u srcu. Moje autorice Ines Prajo i Arijana Kunštek već znaju da ja volim pjevati o onome što prati moju životnu priču ili što je nekad postojalo. Mislim da je iskrenost, kako u svemu pa tako i u glazbi, uvijek pravi ključ do nečijeg srca; u ovom slučaju do slušatelja, tako da se nadam da oni tu emociju i osjete”, o novoj pjesmi govori 20-godišnjakinja koja se u glazbu zaljubila u djetinjstvu.

“Odmalena sam stalno pjevušila, a petoj godini roditelji su me upisali na dječji zbor “Mići Boduli”, a kad sam krenula u osnovnu školu, krenula sam i u glazbenu. Nakon završene osnovne škole upisala sam opću gimnaziju u Krku i solo pjevanje u srednjoj glazbenoj školi. Uspjela sam maturirati u obje i eto, sada sam na studiju ekonomije koji nema veze s glazbom, ali ima veze s nekim racionalnim dijelom mene”, govori Stefani koja je sanjala da jednog dana postane velika pop zvijezda, a u tom naumu pomogao joj je i show “The Voice” u kojem je pokazala talent.

“Mislim da sam nakon tog showa shvatila da je pjevanje poziv koji me u životu istinski zanima i u čemu vidim svoju budućnost. 'The Voice' na neki mi je način bio odskočna daska, uspjela sam se osloboditi straha od nastupa pred kamerama i napokon se okušala u onome što najviše volim. Stekla sam iskustvo, nova prijateljstva, naučila nove tehnike, upoznala mnogo dragih ljudi. I danas, dvije godine nakon završetka showa, dogodi se da me ljudi prepoznaju na cesti i ugodno iznenade”, govori pjevačica koja ne krije da je ta audicija bila vrlo stresna.

“Borila sam se sama sa sobom 'što ako se nitko ne okrene, ako se osramotim'. Taj tren kad se okrenuo Jacques, a zatim i Tony bio mi je potvrda: 'Aha, ti to ipak možeš, zaslužuješ i vrijedilo je sanjati'”, prisjetila se i objasnila svoje planove.

“Nakon samo dva singla prerano je govoriti o nekim velikim planovima. Naravno, voljela bih ostvariti ozbiljnu karijeru, snimiti puno dobrih pjesama, ostaviti svoj trag. Svjesna sam da su za sve potrebni dugogodišnji rad, trud, puno odricanja i barem mrvica sreće. Treba biti realan, strpljiv i u svemu se truditi ostati svoj i iskren. Nadam se da ćemo dogodine uspjeti objaviti album. To mi je velika želja, u čije ostvarenje mogu vjerovati. A ostalo... vidjet ćemo”, zaključuje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije