Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj romanse

Misica Katarina Banić više ne ljubi nogometaša Emira Spahića

Katarina Banić (1)
Željko Hladika/Pixsell
21.02.2011.
u 08:49

Razlog prekida koji je uslijedio nakon nepunih godinu dana veze, kazala je za Extru K. Banić, nije treća osoba

Miss Hrvatske Katarina Banić više nije zaljubljena, tvrdi tjednik Extra, koji je objavio da je 21-godišnja ljepotica prekinula vezu s kapetanom bosanskohercegovačke reprezentacije - Emirom Spahićem.

Razlog prekida koji je uslijedio nakon nepunih godinu dana veze, kaže K. Banić, nije treća osoba. Njihova ljubav pukla je zbog previše obveza i udaljenosti koju nisu mogli premostiti. Iako nije više njen, Emir će Katarini ostati najveća ljubav.

Upoznali su se 2010. godine uoči dočeka Nove godine te je zajedno proslavili u Sarajevu, glavnom gradu Bosne i Hercegovine. U njega, simbol jedne nježne ljubavi, naša misica vraćat će se dok je živa. Tko zna, možda upravo tamo pronađe i sljedećeg izabranika svog srca...

Cijeli tekst pročitajte ovdje.

 

 

Ključne riječi

Komentara 9

CR
Crollywood
12:07 21.02.2011.

Lijepa Katarina ne zna da je Emir pčela koja leti od jednog mirisnog cvijeta do drugog kako bi sakupio što više meda...To je u muškoj prirodi.

AU
aufwiedersehen
12:55 21.02.2011.

crollywood... s obzirom da ti znaš, vjerojatno iz iskustva.....samo sam te htio pitat....jel i na tebe sletio Emir i skupljao med?

Avatar Bjeda
Bjeda
09:56 21.02.2011.

Razlog prekida nije treća osoba, nego neka druga...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije