Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETNA GLUMICA

Anđelka Stević Žugić progovorila o medijskim naslovima njezina razvoda: 'Sve je prošlo mimo nas'

Foto: reuters
1/10
26.04.2024.
u 20:30

Anđelka je deset godina bila u braku s ugostiteljem Darijem Prpićem, od kojeg se rastala 2021. godine, a potom je ušla u vezu s Darijevim bliskim prijateljem Markom Žugićem s kojim je danas u braku. Upravo ovaj ljubavni trokut privukao je puno pozornosti.

Glumica Anđelka Stević Žugić ex Prpić (39) u posljednje vrijeme punila je medijski prostor svojih razvodom. Naime, Anđelka je deset godina bila u braku s ugostiteljem Darijem Prpićem, od kojeg se rastala 2021. godine, a potom je ušla u vezu s Darijevim bliskim prijateljem Markom Žugićem s kojim je danas u braku. Upravo ovaj ljubavni trokut privukao je puno pozornosti, a Anđelka se sad o svemu oglasila. Naime, glumica je dala intervju za Gloriju u kojem je progovorila o svojim osjećajima vezano za sva događanja. Kazala je da iz ovog perioda uspjela izaći sretna i sigurna u odluku.

- Sva ta ružna dešavanja, ovakva ili onakva ni na sekundu nisu ušla u našu kuću, u našu svakodnevicu, u naše razgovore. To nije bilo u stilu "bjež‘te sivi oblaci", već zaista nisu utjecali na naše obiteljske odnose. Sve je prošlo mimo nas - kazala je glumica što misli o zainteresiranosti javnosti za njen privatni život i kako se s time nosila.

 

1/11

 

Podsjetimo, Anđelku i Marka nedavno smo imali prilike vidjeti na njezinoj premijeri predstave gdje je on svojim potezom oduševio. Glumica je u ožujku igrala predstavu u Novom Sadu, a nakon završetka publika ju je nagradila gromoglasnim pljeskom. Zatim joj se na pozornici pridružio i suprug Marko. U rukama je nosio buket cvijeća, a Anđelka je bila iznenađena njegovim potezom. Nagradio ju je i pusom, a glumica nije skidala osmijeh s lica. Marko se ubrzo vratio na svoje mjesto u publici. Inače, o detaljima svadbe s Markom saznalo se preko prijatelja para.

- Anđelka nije htjela veliku svadbu, željela je i izbjeći medije koji su od prvog dana njezine veze s Markom pisali o njima dvoje. Zbog toga je odlučila sve to raditi u tajnosti. Nitko nije objavljivao fotografije i snimke na društvenim mrežama, a ni ona se nije oglašavala-  kazao je izvor za medije u Srbiji. Na Instagramu je ubrzo nakon vjenčanja promijenila i svoje prezime te je djevojačkom Stević dodala i prezime svog supruga.  Njezina veza s Markom privukla je pažnju jer je on kum njezinog bivšeg supruga Prpića s kojim ima sina Jakšu. Na komentare oko nove veze glumica se nije osvrtala i kaže kako joj je najvažnije mišljenje supruga i bliskih prijateljica.

VIDEO Baby Lasagna na zagrebački aerodrom stigao u Neveri

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije