Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Barbara Radulović:

'Želim više volontirati, u obzir dolazi čak i Afrika'

'barbara_nnn_ekr_1012122'
Foto: ''
1/5
16.12.2012.
u 21:23

Robi je super partner, odmah smo kliknuli. Drago mu je što s njim dosta sudjelujem u kreiranju koreografija – hvali Barbara svog partnera u "Plesu sa zvijezdama".

Od prve emisije “Plesa sa zvijezdama” Barbara Radulović i Robert Schubert miljenici su žirija. Nižu desetke koje više ne iznenađuju ni Barbarine prijatelje i roditelje koji je svaki vikend bodre u studiju, a i zaslužene su jer s pravom ih se može nazvati plesno najuspješnijim parom sezone.

Geni roditelja plesača

– Robi je super partner, odmah smo kliknuli. Drago mu je što s njim dosta sudjelujem u kreiranju koreografija – hvali ga Barbara. Kostimografkinja Nataša Svekler prije showa nam je najavila da joj je Barbara zbog vitkosti kandidatkinja za najmanju haljinicu ikada, sašivenu od samo 50 cm materijala, pa nas zanima kada ćemo to vidjeti.

– Mislim da smo taj rekord već oborili kada sam rumbu plesala doslovno u kupaćem kostimu s pareom. Do kraja showa ne može ići oskudnije od toga! – smije se Barbara. Sudjelovanje u showu njen je debi u klasičnim plesovima, ali plesnog iskustva ima. – Mama i tata kao mladi rasturali su plesom hotelske terase i bili su pravi čageri pa valjda gene vučem i od njih jer i ja plešem cijeli život. Odmalena sam išla na balet, jazz dance, hip hop, trenirala košarku, plivanje, ali u plesu sam najdulje ostala – otkriva 30-godišnjakinja koja se voditeljstvom bavi honorarno, a već četiri godine radi kao izvršna producentica televizijskih formata. Diplomirana je ekonomistica i njezin je savjet za aktualnu krizu da se štedi koliko god se može, a toga se i sama pridržava.

– Prije mi se znalo dogoditi da odem na kavu, a završim s dvije vrećice kupljenih krpica. To mi je bila strast. Ali shvatila sam da mi je to potpuno nevažno. Sada sve što mogu štedim za putovanja. Ljetos sam prvi put bila u Americi, u New Yorku. Nije me se dojmio jer općenito me ne oduševljavaju zapadne civilizacije koje grcaju u lovi. Privlačnije su mi istočnjačke, čak i ekonomski siromašnije zemlje i Južna Amerika – priča i dodaje: – Nedavno sam se raspitivala za volontiranje s djecom u Africi. To mi je velika želja, a u odlasku me priječi jedino posao i to što imam pravo na samo mjesec dana godišnjeg odmora, što nije dosta za taj pothvat. No, drage volje bih radila bilo što humanitarno jer i kod nas ima puno djece i ljudi kojima treba pomoć.

Toliko je zaokupljena plesom da nije skrojila ni božićne i novogodišnje planove, ali kaže:

– Za Božić ću vjerojatno kao i uvijek biti s obitelji kod kuće. Neću peći kolačiće jer nisam tome vična, a ni u mojoj obitelj nisu neki sladokusci. Mi smo više za pripremu konkretnijih stvari poput odojka! A Nova godina bit će tulum s ekipom kao i svaki drugi. Što sam starija, ona mi je sve manje ‘bitan’ dan.

Majčinski osjećaji

Kako je u godinama kad se žena počinje ‘mučiti’ pitanjima o majčinstvu, i Barbari će za božićnim stolom članovi obitelji zacijelo postavljati takva pitanja.

– O da, to je mjesto za to! Do prije par godina takva pitanja su me malo živcirala. Sada mi je to simpatično jer prirodno je da roditelji žele unuke pa se ne ljutim kada me zezaju: “Kad ćeš se udati, nisi u cvijetu mladosti”... I naravno da bih voljela imati djecu, jednog dana kada nađem nekoga koga ću toliko voljeti da ću htjeti s tim čovjekom imati dijete. Ali ništa još ne planiram iako priznajem da su me malo počeli loviti majčinski osjećaji – zaključila je simpatično.

Komentara 3

YI
yoca iz amsterdama
08:38 17.12.2012.

Ako želi volontirati, može doći kod mene. Smislit ći nešto dobro :-)

M3
Miške 3
08:52 17.12.2012.

Ljepotice Radulović, ne morate ići u Afriku da bi volontirali. Hrvatska vas treba: možete u Kuršljanec pomagati Romima, čupati ambroziju po Zagrebu , dijeliti i sakupljati hranu za siromašne kod Caritasa, voditi preko ceste djecu kad ujutro idu u školu. Afrika je "in" jer se dame onda mogu duriti po kafićima i žutoj štampi. A kad tamo dođu, najčeše " vužgi ga srnac".

LK
Lopovi_KRADEze
17:03 18.12.2012.

A sta ces to tamo raditi, mozda volontirati da pregledavas crncima kite ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije