Novi zakon od 7. srpnja

Zar ih stvarno gubimo? Ovi auti nestaju zbog novih europskih propisa, ostalima se mijenjaju cijene

Zar ih stvarno gubimo? Ovi auti nestaju zbog novih europskih propisa, ostalima se mijenjaju cijene
05.07.2024.
u 08:00
Zbog uvođenja sustava poput crne kutije i zaštite od hakera mnogi su auti već skuplji, dok su neki proizvođači trošak ugradnje novih sigurnosnih sustava preuzeli na sebe. Za neke im modele to ipak nije isplativo, pa se oni prestaju proizvoditi

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)
EPILOG TROVANJA MLADIĆA

Znamo krivca za trovanje; no tko je kriv za širenje panike i lažnih vijesti?

Pokazalo se da većina čitatelja, nakon tekstova koji su se često samo prenosili, naslova koji su bili 'nabrijavajući', gdje su se dizale jake emocije, nisu niti čitali sadržaj tekstova iako su u mnogima već i bila točna pojašnjenja i provjerene informacije, već su se dali u osude i žustre rasprave kao da vladaju problematikom i kao da su stručnjaci u svim područjima- kaže Ankica Mamić, komunikacijska stručnjakinja.



Komentari 18

EJ
ejStef
08:29 05.07.2024.

Ma nema, bilo što proizvedeno u EU nije niti malo konkurentno na globalnom tržištu. Sve je usredotočeno u izvlačenje akumuliranog kapitala od građana, ništa drugo... Koliko se toga natovarilo građanima na leđa, od zelenog, digitalnog, sigurnosnog itd. A sve samo zato da se formira još birokracije i još nameta. Nema tu neke sreće... Ti birokrati su onda otjerali proizvodnju, da bi sada nabijali carine. Dovoljno je pogledati neku globalnu WEB trgovinu, koliko je veći izbor stvari za Ameriku ili Aziju, te koliko su iste stvari jeftinije... Pa EU ne može niti zrno pšenice proizvesti bez subvencija koliko je sve skupo i puno nameta, a kamoli jedan auto. Nekada je EU bila svjetski poznata po autoindustriji, danas je to samo skupo i loš omjer cijene/kvalitete.

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
08:17 05.07.2024.

Europa si tim propisima puca u nogu

PV
prcko.vita
09:45 05.07.2024.

I onda se mi smijemo djedu Bajdenu kako vodi Ameriku, a pogledajte ove propise tko to vodi Europu, i kamo ju vodi? Bajden je za nas TV u boji. To što neki bolesnik u Briselu nameće 500 milijuna ljudi koje će žarulje koristiti, kakvi će auti se moći koristiti i tako dalje, to je bolest i teška diktatura a ne Europa.