Posao sa Slovencima

Agrokor potpisao ugovor vrijedan od 70 do 100 milijuna eura godišnje

Foto: Robert Anić/PIXSELL
Agrokor potpisao ugovor vrijedan od 70 do 100 milijuna eura godišnje
10.06.2014.
u 19:20
Koncern Agrokor Ivice Todorića potpisao je ugovor o poslovnoj suradnji sa slovenskim uvoznikom egzotičnog voća Rastoderom.
Pogledaj originalni članak

Koncern Agrokor Ivice Todorića potpisao je ugovor o poslovnoj suradnji sa slovenskim uvoznikom egzotičnog voća Rastoderom, piše SeeNews.

Iz Agrokora su im odgovorili da je ugovor "težak" od 70 do 100 milijuna eura godišnje. – U Sloveniji, kao i u drugim državama regije, pratimo još nekoliko sličnih poduzeća čije proizvode namjeravamo uključiti u naš sustav kako bismo obogatili ponudu našim kupcima – rekao je predsjednik Uprave Agrokora Ivica Todorić, piše Delo.si.

Izet Rastoder, vlasnik poduzeća Rastoder, dodao je da je povezivanje Agrokora i Mercatora velika prilika i za druga slovenska poduzeća. Tvrtka Rastoder na svojim internetskim stranicama piše da su se specijalizirali za uvoz i distribuciju egzotičnog voća iz Afrike, Južne i Srednje Amerike.

>>Slovenska vlada odgodila raspravu o prodaji Mercatora

>>Agrokor policiji pomogao uloviti 60 grupa provalnika!

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar Feniks
Feniks
19:30 10.06.2014.

Zasto bismo nesto proizvodili kad mozemo sve uvoziti pa i trulo voce i povrce iz Afrike.

MC
mica caca
19:58 10.06.2014.

Samo neka se objasni tko mu je jamac za sve ove investicije.

HE
hellen3353
21:02 10.06.2014.

Nadam se da taj potez nije povezan i nece utjecati na nas stav o pomorsskoj liniji razgranicenj. Da nece Slovenci sad doci na ideju o otvaranju morske granice. Mislim da je to dio taktike slovenaca o otvaranju mora i granice u Piranskom zaljevu.