POSLOVNI UZLET

Besplatne edukacije poduzetnika u Gospiću

Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Besplatne edukacije poduzetnika u Gospiću
15.09.2015.
u 00:15
Poslovni uzlet održava se 1. listopada, a uvertira je u trodnevnu 17. tradicionalnu manifestaciju Jesen u Lici
Pogledaj originalni članak

U Gospiću će se u organizaciji Poslovnog dnevnika, Grada Gospića i Ličko-senjske županije 1. listopada održati Poslovni uzlet besplatne edukacije za poduzetnike, obrtnike i sve zainteresirane.

Mali i srednji poduzetnici, ali i oni koji to tek namjeravaju postati imat će priliku u Gospiću sudjelovati u poslovnim edukacijama na razne teme – od privlačenja novca iz fondova EU, pisanja kreditnih zahtjeva, razvoja kontinentalnog turizma do oglašavanja na Googleu i Facebooku istaknuo je jučer na konferenciji za medije Vladimir Nišević, zamjenik glavnog urednika Poslovnog dnevnika.

Ana Rukavina Stilinović, pročelnica upravnog odjela za gospodarstvo Ličko-senjske županije, istaknula je da je Poslovni uzlet uvertira u trodnevnu, 17. manifestaciju Jesen u Lici.

– Otvorenje manifestacije bit će 2. listopada i na dan otvorenja u programu je sajam poslova Ličko-senjske županije. U planu su i brojne popratne aktivnosti te zabavni program,a organizirane su povoljne cijene prijevoza vlakom za posjetitelje iz Zagreba istaknula je Rukavina Stilinović.

>> Pozitivna klima 
za poduzetništvo stvara se godinama

>> Po plaćanju izvan roka najgori smo među 14 zemalja EU

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.