riješili probleme

Gredelj isporučio tri lokomotive HŽ Cargu

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Gredelj isporučio tri lokomotive HŽ Cargu
01.08.2014.
u 07:23
Suradnja dviju tvrtki bila je ozbiljno zapela, no ipak su se uspjeli dogovoriti i nastavili su surađivati
Pogledaj originalni članak

Iz Tvornice željezničkih vozila Gredelj jučer su otišle dvije popravljene i obnovljene električne lokomotive serije 1 141 i jedna remotorizirana lokomotiva serije 2 041 koje će voziti na hrvatskim prugama.

Isporuka te tri lokomotive rezultat je uspješno okončanih pregovora između HŽ Carga i TŽV Gredelja nakon što je suradnja tih dviju tvrtki bila poprilično zapela. U TŽV Gredelju navode da su riješili sva otvorena pitanja s HŽ Cargom, dogovorili kvalitetne propozicije daljnje suradnje te su otklonjeni šumovi na relaciji Gredelj – HŽ Cargo. Ukupno je kao posljedica tih dogovora dosad isporučeno pet moderniziranih i obnovljenih lokomotiva HŽ Cargu, koji je platio dio svog duga TŽV Gredelju.

>> Otkaz u Gredelju ocu i sinovima, u obitelji sa 12 članova radi samo supruga

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.