Imenovanja

HŽ imenovao nove izvršne direktore i članove NO-a

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
HŽ imenovao nove izvršne direktore i članove NO-a
05.03.2012.
u 16:40
Zlatan Kuljiš imenovan je na mjesto direktora Korporativnih financija, Dinka Ostrogonac izabrana je za šeficu Interne revizije, a Vlatka Škorić ravnateljicom Ureda Uprave
Pogledaj originalni članak

U petak su imenovani izvršni direktori u HŽ Holdingu pa je tako za predsjednika Uprave HŽ Putničkog prijevoza imenovan dr. sc. Damir Grgić, a predsjednikom Uprave HŽ Vuče vlakova Damir Tot.

Zlatan Kuljiš imenovan je na mjesto direktora korporativnih financija, Dinka Ostrogonac izabrana je za šeficu interne revizije, a Vlatka Škorić ravnateljicom ureda uprave.

U Nadzorni odbor HŽ Carga imenovani su Danijel Krakić, Miljenko Belančić, Josip Benčić i Snježana Bočkal, dok su u NO-u HŽ Putničkog prijevoza imenovani Jasmin Krizmanić, Marijan Drempetić, Zlatan Kuljiš i Neven Petković.

U NO-u HŽ Vuče vlakova imenovani su Ante Neveščanin, Stjepan Petljak, dr. sc. Stephan Škorić i Zoran Ravlić, a u NO HŽ Infrastrukture imenovani su mr. sc. Oliver Kumrić, dr. sc. Ratko Zelenika, dr. sc. Ljudevit Krpan i Ivan Žilić.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
-obrisani-
17:14 05.03.2012.

čujem da se jedan novi....odmah zaštitio s tako potrebnim zaštitarskim službama a frajer nema blage veze o poslu....ali je podoban....crvendać