Blagdanska akcija: Ponuda tvrtke My home “Dvije vile za cijenu jedne” do 15. siječnja 2010.

Kupac vile vrijedne 890.000 eura dobit će drugu vilu na – dar

Kupac vile vrijedne 890.000 eura dobit će drugu vilu na – dar
30.12.2009.
u 12:42
Vila je sagrađena u mediteranskom stilu, a susjedna koju će kupac dobiti na dar moderno je oblikovana i vrijedna 440.000 eura.
Pogledaj originalni članak

Kupite li do 15. siječnja vilu u mediteranskom stilu s bazenom za 890.000 eura, na dar ćete dobiti drugu u susjedstvu, moderno oblikovanu i vrijednu 440.000 eura. Za naše tržište taj gotovo nevjerojatan potez povukla je tvrtka My home, specijalizirana za ekskluzivne vile i kao investitor i kao posrednik nekretninama na jadranskoj rivijeri.

Istinski komfor
Vile iz ove nesvakidašnje ponude nalaze se u Grižanama, jednom od četiri naselja vinodolske općine kojoj još pripadaju Drivenik, Tribalj i Bribir.

– Odlučili smo se na ovu akciju potaknuti trenutačnom situacijom na tržištu, ali i svojim  motom da na tržištu možete uspjeti samo ako ste s nekim projektom prvi. Tako smo se već 1993. orijentirali na razvoj kvalitetnih projekata, a u posljednjih desetak godina na gradnju luksuznih vila i adaptacije autohtonih kamenih vila za turističko iznajmljivanje.

No ne gradimo vile stiješnjene u nizovima kao što se danas grade po Istri, nego na velikim parcelama, uklopljene u okoliš u kojima se uistinu može uživati u komforu, miru i privatnosti. Takve su i ove dvije u akciji kojom želimo skrenuti pozornost tržišta na svoje projekte – kaže Ivan Murn, direktor tvrtke My home.

Vile su na uzvisini pet kilometara udaljenoj od mora pa se iz obiju pruža neponovljiv pogled na crikveničku rivijeru. Prva ima 290 četvornih metara korisne stambene površine i 1000 četvornih metara okućnice i bazen pred kućom. Niže od nje na blagom obronku, također s okućnicom od 1000 četvornih metara, druga je vila, prizemnica od 170 četvornih metara, moderno dizajnirana, koja se stapa s okolišem i travnatim krovom.

Kupci i iz Toskane
Vanjsko je uređenje koncentrirano oko bazena s terasom i sunčalištem na ukupno 100 četvornih metara. Obje vile, s hortikulturnim uređenjem – oleandrima, lavandom, ružmarinom i drugim mediteranskim biljem – bit će posve dovršene i opremljene tijekom 2010. godine.

– O kakvim je projektima riječ dovoljno govori to što su naše prije sagrađene vile šarmirale i kupce iz Toskane, poznate po ljepoti prirode i građevina, a cijena po kojoj nudimo ove dvije u nadolazećim će godinama sigurno višestruko rasti – ističe I. Murn.

Akcija “Dvije vile za cijenu jedne” vrijedi samo do 15. siječnja.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OB
-obrisani-
21:44 07.01.2010.

Jedne strane novine su to objavile i svijet se gromoglasno smije. nevjerojatno kako lakomost nema granica ..... pljuc!

Avatar messerschmidt
messerschmidt
13:18 30.12.2009.

Ajmo ovako. 890.000 eura podjeljeno sa dva, to je 445.000 eura po kući. Ove su kuće 5 km od mora! Što to znači? U ličkoj pripizdini! Tko bi normalan dao za kuću usred ličkog polja, među poskocima, daleko od mora, tolike novce? Na istom tom mjestu dobijate 4 takve kuće za taj iznos. Da su kuće na crikveničkoj rivijeri, onda bi to bila čak prikladna cijena. Puno vam ovisi položaj. U centru Zagreba, ne mislim tu Trešnjevku, već prostor 1 km do banova trga, kvadrat stoji 5000 eura. U Laništu 1700 eura, a u Stupniku već ispod 1000 eura! A sve vam je to Zagreb! U Karlovcu, točnije predgrađu, selo Cerovac, odmah do ministra Vukelića, obala kristalno čiste Korane, možete kupiti kuću od 150 kvadrata za 50.000 eura! Ali, ovo, sa ove dvije kuće, pa tko vam dade tu informaciju? Mora da je novinar dobro nahranjen i naliven da bi ovo napisao!