Koncert

Britanska punk cabaret senzacija The Tiger Lillies u kinu SC

Foto: The Tiger Lillies
Britanska punk cabaret senzacija The Tiger Lillies u kinu SC
31.01.2011.
u 10:53
Iza sebe imaju već 29 albuma, nominaciju za Grammy i film "Plunkett & Macleane".
Pogledaj originalni članak

Večeras u kinu SC u organizaciji Žednog uha nastupa britanska brechtijanska punk cabaret senzacija The Tiger Lillies, jedan od najpoznatijih i najutjecajnijih sastava tog žanra.

Ovaj tročlani sastav osnovan je 1989. godine, a iza sebe ima već 29 albuma, nominaciju za Grammy i film "Plunkett & Macleane".

Njihov glazbeno-scenski izričaj zasniva se na crnom humoru, ironiji, burleski, ciganskim melodijama pomiješanima sa žestinom punka i blasfemičnim tekstovima.

Početak koncerta je u 20.30, a nastup se sastoji od dva 45-minutna bloka i jedne 20-minutne stanke.

 

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.