Predstavljanje ČIP-a

Dokumenti 3. kongresa hrvatskih arhitekata objavljeni u ČIP-u

Dokumenti 3. kongresa hrvatskih arhitekata objavljeni u ČIP-u
11.02.2011.
u 14:52
U ČIP-u je objavljen i dokument Smjernica za izradu nacionalne arhitektonske politike te projekata Hrvatske komore arhitekata i Udruženja hrvatskih arhitekata
Pogledaj originalni članak

Sve što se događalo na zadnjem, 3. kongresu hrvatskih arhitekata s temom ApolitikA objavljeno je u dvobroju časopisa "Čovjek i prostor" u izdanju Udruženja hrvatskih arhitekata. Promocija će biti 15. veljače 2011. u 19 sati u Udruženju hrvatskih arhitekata na Trgu bana J. Jelačića 3/1 u Zagrebu.

U tom kongresnom dvobroju na jednom mjestu okupljeni su svi materijali, referati i prezentacije koje su domaći i strani arhitekti održali u Splitu, kao i dokument Smjernica za izradu nacionalne arhitektonske politike te projekata Hrvatske komore arhitekata i Udruženja hrvatskih arhitekata.  

O 3. kongresu hrvatskih arhitekata i posebnom kongresnom broju ČiP-a govorit će Sanja Cvjetko Jerković, izvršna direktorica Kongresa i glavna urednica kongresnog ČIP-a, a Smjernica za izradu arhitektonske politike predstavit će koautorica tog dokumenta Tea Horvat. Dokumente Izjava i ApolitikA promovirat će i predsjednik Savjeta prostornog uređenja RH Stjepo Butijer, a projekte HKA i UHA predsjednici tih strukovnih udruženja, Tomislav Ćurković, predsjednik Hrvatske komore arhitekata, i Hrvoje Hrabak, predsjednik Udruženja hrvatskih arhitekata.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.