Don Kaćunko : “Pjesma o meni postat će pravi hit!”

03.03.2009.
u 17:00
Pogledaj originalni članak

Splitski Discopath opjevao je kontroverznog svećenika don Anđelka Kaćunka. Prijatelju prpošne gospođe Drpić posvetili su pjesmu “Kaćunko” koja je upravo krenula u osvajanje medijskog prostora u Hrvata.

Uz diskoritam složili su i montažu don Anđelka. Sve je kao u Groznici subotnje večeri, samo što glavni junak nije Travolta, već don Kaćunko!

Evo teksta: “Samo pravi muškarac može postat' sjemeništarac, al' jednog se plaši nečastivi, a on je specijalac u mantiji. “Golu istinu” nudi po Gospiću, u svakom je disku i kafiću, misna vina ličke rakije popije, pa vraga razbije, Kaćunko, Kaćunko, Anđelo, Kaćunko, puno priča jezik mu bez dlaka, stajalo ga vojnog ordinarijata, poslalo ga u brkatu Liku da međedima bude na jelovniku, on se ne da, piše blogove, đavlu svakom čupa rogove, Nives, dođi na misu, al' pokrij guzičetinu i sisu...

– Od srca sam se nasmijao pjesmi o sebi! Neki dijelovi su točno pogođeni. Specijalac u mantiji, bez dlake na jeziku... Sve je istina. Mislim da će pjesma postati hit – kaže don Kaćunko.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr