Eva Mendes gledateljima pokazala bradavicu

Foto: import
Eva Mendes gledateljima pokazala bradavicu
21.01.2008.
u 17:11
Pogledaj originalni članak

Neko je vrijeme hodati hollywodskim ulicama bez gaćica bio pravi hit. Mnoge su zvijezde pritom oblačile ekstremno kratke suknjice i svoje noge 'slučajno' širile na prvi bljesak fotoaparata. Tako se svijet upoznao sa međunožjima mnogih hollywoodskih diva. Taj je zanimljivi trend zabavljao nedužne promatrače cijelu proteklu godinu.

No, seksi glumica Eva Mendes vjerojatno je zaključila kako je gledateljima puna kapa gledanja prema dolje, pa im je ona pokazala nešto drugo. Provokativna haljina sa dubokim dekolteom idealna je za nastup u popularnom američkom kvizu. Naravno, ako želite da oči svih gledatelja gledaju u samo jednom smjeru. U jednom kratkom trenutku na ekranu je zabljesnula njena bradavica. Iako se jedva vidi i traje zbilja kratko, ovaj je prizor preplavio internetske stranice.

Hoćemo li u 2008. godini biti bombardirani kratkim pogledima na bradavice američkih zvijezda? Ako uskoro internet i novine preplave bradavice takozvanih glumica, pjevačica i inih diva znat ćemo da je u pitanju novi trend. Što će djevojke pokazivati 2009. godine možemo samo naslućivati....

(B.Š.)

Pogledajte na vecernji.hr