Premijera

Hrvatska premijera nove akcijske komedije "Noć i dan"

Foto: AFP
Hrvatska premijera nove akcijske komedije "Noć i dan"
23.07.2010.
u 10:17
U avanturi prepunoj prijevara, bjegova, lažnih identiteta i romantičnih epizoda, malo-pomalo shvaćaju kako se mogu osloniti jedno na drugoga.
Pogledaj originalni članak

U akcijskoj komediji Noć i dan, Tom Cruise glumi tajnog agenta, a Cameron Diaz ženu uhvaćenu između njega i onih za koje on tvrdi da su mu smjestili. U avanturi prepunoj prijevara, bjegova, lažnih identiteta i romantičnih epizoda, malo-pomalo shvaćaju kako se mogu osloniti jedno na drugoga.

Twentieth Century Fox i Regency Enterprises predstavljaju produkciju Pink Machinea/Todda Garnera/ Tree/Line Filma, film Jamesa Mangolda (Walk The Line, 3:10 To Yuma), s Tomom Cruiseom i Cameron Diaz. U filmu glume i Peter Sarsgaard, Viola Davis, Jordi Mollà te Paul Dano. Scenarij je napisao Patrick O’Neill. Producenti su Cathy Konrad, Steve Pink i Todd Garner, a izvršni producenti Joe Roth, Arnon Milchan i E. Bennett Walsh.

Mangold je okupio filmsku ekipu iz filmova Walk the Line and 3:10 To Yuma - direktora fotografije Phedona Papamichaela, ASC, montažera Michaela McCuskera, A.C.E., kostimografkinju Arianne Phillips, scenografa Andrewa Menziesa. Kompozitor je John Powell, autor glazbe u filmovima The Bourne trilogija, Mr. and Mrs. Smith i The Italian Job.

Film se u hrvatskim kinima počinje prikazivati 29. srpnja ove godine.


Saznajte više na movieplex.hr

Pogledajte na vecernji.hr