sjajna godina

Kazalište Mala scena bilježi jako uspješnu prvu polovicu godine, pogledajte koje vas premijere očekuju

Foto: PR FOTO
Kazalište Mala scena bilježi jako uspješnu prvu polovicu godine, pogledajte koje vas premijere očekuju
10.07.2015.
u 18:31
Kazalište Mala scena bilježi sjajne rezultate za prvu polovinu 2015. godine. Izveli su dvije premijere, za predstave 'Mala vještica' i 'Ne. ti ne! ili o drukčijatosti', a održali su 311 vlastitih izvedaba koje je vidjelo 22018 gledatelja
Pogledaj originalni članak

Kazalište Mala scena bilježi sjajne rezultate za prvu polovinu 2015. godine. Izveli su dvije premijere, za predstave 'Mala vještica' i 'Ne. ti ne! ili o drukčijatosti', a održali su 311 vlastitih izvedaba koje je vidjelo 22018 gledatelja. Sudjelovali su na osam festivala u zemlji i inozemstvu, a osvojili su i tri nagrade te ugostili sedam predstava drugih kazališta. Najizvođenija predstava bila je 'Priča o oblaku', a najviše gledatelja vidjelo je najnoviju predstavu - 'Ne, ti ne! ili o drukčijatosti'. Do kraja godine Mala scena najavljuje još tri nove premijere.

Tko je ubio pašteticu

Predstava je to Silvije Šesto, a u režiji Ane Prolić. Premijera će se održati 10. rujna u 19 sati. Ulaznice su već u prodaji te se mogu rezervirati na stranicama male scene.

Mini turneja predstave "Momci na brod" po Kvarneru

Jedna od najpoznatijih opereta našeg slavnog skladatelja Ivana pl. Zajca Momci na brod odlazi na gostovanje u Krk u nedjelju 12. srpnja, u grad Cres u ponedjeljak 13. srpnja te u Opatiju u utorak 14. srpnja! Ova iznimna produkcija kazališta Mala scena iz Zagreba, koja je nastala u suradnji s Muzičkom akademijom u Zagrebu, održat će se u sva tri kvarnerska mjesta u 21.30 sati.

Premijera predstave održana je 16. prosinca 2014. godine u kazalištu Mala scena, povodom 100. obljetnice smrti Ivana pl. Zajca, a u režiji Snježane Banović. Scenografiju je osmislila Dinka Jeričević, kostime Đenisa Pecotić i Emina Kušan, koreografkinja je Ljiljana Gvozdenović, a producentica Vitomira Lončar.

"Iglica" na Visu

U ponedjeljak 10. kolovoza u 19,00 na ljetnom kampu “Besa” na Visu pogledajte našu Iglicu koju izvodimo u suradnji s Triko Cirkus Teatrom. Predstava je namijenjena djeci od 4 godine naviše.

>>U susret novoj sezoni u Maloj sceni

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.