OMILJENI DR. HOUS

Osječanka Paula najvatrenija obožavateljica Hugha Laurja

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
paula
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
paula
16.07.2014.
u 14:15
- Pratim ga na Facebooku i nakon Amerike slijede koncerti po Europi pa, eto, možda se dogodi da ga još negdje poslušam, kad ga već u Zagrebu nisam upoznala - rekla nam je Paula
Pogledaj originalni članak

        Paula Tomaš Ivandić među prvima je kupila kartu za koncert svog omiljenog glumca i glazbenika Hugha Lauria za njegov dugo najavljivani zagrebački koncert. Kao pravoj obožavateljici pripalo joj je i mjesto u prvom redu koje je podijelila sa prijateljem Igorom Anićem.
Lijepa Paula potegnula je iz Osijeka na koncert i to uređena u pravom smislu riječi od glave do pete, a sve u znaku dr. Housa. 
Ne samo da ima T-shir s likom svog omiljenog dr. Housa tj. Crne guje već i na gležnju ima istetoviranu Laurijev moto iz serije “Dr. Huse” -  Everybody lies. 
- To je jedna od stvari koje nas povezuje  jer je, eto, pokazalo se u praksi, to i moj životni moto - iskrena je Osiječanka.  
- Malo je reči da je  na koncertu bilo fantastično. Možda je bolje da citiram Laurija koji je publici zahvalio rekavši mu je u Zagrebu bilo ‘fucking amazing’.

Pratim ga na Facebooku i nakon Amerike slijede koncerti po Europi pa, eto, možda se dogodi da ga još negdje poslušam - rekla nam je Paula. NIje ga, dodaje  nam, imala prilike upoznati što joj je iznimno žao, no to joj ostaje velika želja. 
Osim tetovaže i odjeće ima i tabakeru s njegovim likom, a našao bi se i koji fotoposter u njezinom osječkom domu. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.