Pomažu mladima

Rock-bend Arcade Fire organizira humanitarnu košarkašku utakmicu

Rock-bend Arcade Fire organizira humanitarnu košarkašku utakmicu
06.09.2011.
u 17:41
Novac će dati DJ Sport klubu – neprofitabilnoj organizaciji u Montrealu koja kroz različite sportske i edukacijske programe pomaže mladima.
Pogledaj originalni članak

Rock-bend Arcade Fire organizator je košarkaške utakmice sa zvijezdama koja će se 11. rujna (nedjelja) održati u Montrealu u Kanadi, a prikupljeni novac dat će u dobrotvorne svrhe, piše Contactmusic.com.

Naime, njihov frontmen Win Butler organizirao je ovaj sportski event u suradnji s montrealskim međunarodnim glazbenim festivalom, a novac će dati DJ Sport klubu – neprofitabilnoj organizaciji u Montrealu koja kroz različite sportske i edukacijske programe pomaže mladima.

Na utakmici nazvanoj "Pop vs. Jock" zaigrat će i Butler te njegov brat, kao i bubnjar benda Vampire Weekend Chris Tomson te NBA zvijezda Matt Bonner.

Tijekom poluvremena prisutne će zabavljati Regine Chassagne koja će svirati na orguljama, a član benda Richard Reed Parry premijerno će izvesti simfoniju pod nazivom "Drones", što znači trutovi.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.