U slast!

Ako volite ljuto i začinjeno, ovo je recept za vas

Foto: Thinkstock
Ako volite ljuto i začinjeno, ovo je recept za vas
10.03.2014.
u 15:05
Ovo jelo jednostavno je pripremiti, a količina je dovoljna za 4 osobe
Pogledaj originalni članak

Sastojci: 2 žlice ulja, češanj bijelog luka, 300 g svježe roštilj-kobasice, 200 g kulena (ili neke druge suhe, dimljene kobasice), veća konzerva pelata (ili ista količina svježe rajčice), 4 krumpira srednje veličine, vezica peršina.

Priprema: Izrežite krumpir na kocke i ubacite u slanu vodu. U dublju tavu ulijte ulje i zagrijte na umjerenoj vatri. Ubacite kobasice narezane na krupnije komade i tvrde kobasice narezane na “listiće”. Pecite dvije minute, a zatim dodajte rajčice. Smanjite vatru  i kuhajte 10-15 minuta uz često miješanje. Dodajte malo peršinova lista. Poslužite uz krumpir i komad francuskog kruha prepečenog u tosteru.

>>VIDEO Ovako pripremite pravi američki burger s krumpirićima i pečenim lukom

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.